Het heeft gewoon tijd nodig

Barbera Bomhof

Categorie: Verhalen

€ 17,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het heeft gewoon tijd nodig is een vervolg op de in 2016 uitgegeven bundel Je moet toch verder. Ook in deze tweede serie verhalen beschrijft Barbera Bomhof op de haar kenmerkende directe en humoristische manier allerlei situaties uit haar dagelijkse leven en het nog steeds latent aanwezige verdriet om de dood van haar echtgenoot. Beide bundels kunnen los van elkaar worden gelezen.

Uit het boek

Soms was het hard nodig om iets weg te doen omdat bijvoorbeeld de kraag van een overhemd tot  op de draad versleten was. Maar dat kon echter niet cold turkey ... Eerst hield ik dat dan een paar weken verborgen en als hij navraag deed naar dat lekkere overhemd liet ik hem de grote scheur zien die ik er per ongeluk expres in had gemaakt. Ook versleten jacks of schoenen die ècht geen ronde meer mee konden logeerden eerst een tijdje in een doos tot ze uit zijn systeem verdwenen waren. Maar dan gebeurde het soms nog wel eens, een jaar later of zo, dat hij, op zijn knieën, verwoed achter in een kast aan het graven was naar die verdwenen schatten.  “Ik weet van niks,” loog ik dan, “géén idee ...”

Over de auteur

Barbera Bomhof (Rotterdam, 1948) is de oudste van drie dochters. In Den Haag volgde ze de opleiding tot onderwijzeres en vertrok in 1970 naar Amsterdam waar ze tijdens haar (afgebroken) studie psychologie student en latere echtgenoot Leo ontmoette. Ze trouwden in 1972 en kregen drie kinderen en vijf kleinkinderen.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het heeft gewoon tijd nodig

Auteur:

Barbera Bomhof

Categorie:

Verhalen

Aantal pagina's:

122

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

07-09-2017

ISBN:

978-94-0223-886-0 / 9789402238860

Vaste prijs:

€ 17,99