Een nieuw begin

Maartje Koops-Esschendal

Category: Novels

€ 16,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nelleke, een 27-jarige onderwijzeres, wordt aangesteld op een christelijke school in een Veluws dorp. Ze verhuist en maakt nieuwe vrienden in haar woonplaats. Ze moet vechten om een onbereikbare liefde. Als een vriend haar ten huwelijk vraagt, komt zij voor een moeilijke keuze te staan. Aanvaardt zij het aanzoek en zal zij met hem het gezin stichten waarnaar zij verlangt, of blijft zij haar hart trouw?

From the book

Dan schrikt ze plotseling op door de stem van Auke: "Zit je in stilte te genieten van alle verhalen?" Nelleke voelt zich even verlegen en ze weet zo snel geen antwoord. Ze kan Auke moeilijk vertellen waarover ze zat te peinzen. "Nee, ik... ik..." Ze komt er niet goed uit. Auke legt even, bijna onmerkbaar, zijn hand op haar arm en zegt: "Het geeft niet, laat maar, ik was onbescheiden." Nelleke kijkt hem dankbaar aan. Ze voelt zich ineens verward om dan prompt boos op zichzelf te worden. Het moet niet maller worden met haar! Zo snel verlegen is ze anders ook niet! Het lijkt warempel wel of ze Auke... Weer is het de stem van Els die, in tegenstelling tot haar broertjes die zich intussen maar wat graag naar bed hebben laten brengen, onvermoeibaar schijnt, die Nelleke doet opspringen. Opgelucht volgt ze Boukje en Els naar de keuken. Ja, laat ze iets gaan doen, dat is beter voor haar dan gedachten wijden aan een man die ze vanavond voor het eerst ziet en die bovendien getrouwd is!

About the author

"Ik woon (als huisvrouw) in Haren, maar ik ben geboren en getogen in Groningen. Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik mij, vanwege mijn interesse in vreemde talen, toegelegd op de Duitse taal. Ik houd van lezen, van fietsen in de natuur, van dansen en van zwemmen. En... van het schrijven van verhalen over mensen in herkenbare situaties."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een nieuw begin

Author:

Maartje Koops-Esschendal

Category:

Novels

Number of pages:

198

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-05-2009

ISBN:

978-90-883-4886-0 / 9789088348860

Price:

€ 16,95

Language

Dutch