Het land van Luintje

Marianne Luinstra

Category: Children books

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het land van Luintje is een nogal geheim Land (alleen de schrijfster weet waar het is), met hele bijzondere bewoners. Adriaan neemt je mee op reis door zijn land. Leer ze allemaal kennen in dit boek: van Adriaan tot Plevier, van Ogen tot Reuktweeling, van Ding tot Lopend Vuurtje en van Luistervink tot Gapende Geit! Veel plezier!

From the book

Welkom in het land van Luintje! Het is vernoemd naar de ontdekker van dit land. Het is een heel bijzonder land, de plek is geheim. Er wonen eigenlijk allemaal vreemde vogels van verschillend pluimage, dat zul je nog wel zien. Ik ben Adriaan en zal jullie rondleiden. We staan nergens op een kaart en wat ons zo bijzonder maakt is dat alle planten en bomen met elkaar in verbinding staan zodat je hele mooie vormen en patronen krijgt. Eigenlijk zijn wij, en ook ik, opgebouwd uit zwarte draadjes en kun je ons helemaal niet zien. Het is dat de schrijfster en tekenaar van dit boek ons wit ingekleurd heeft anders zouden wij niet eens zichtbaar zijn! Ga je mee op onderzoek uit?

Het land van Luintje

About the author

Dankzij haar visuele opvoeding is Marianne haar leven lang al bezig met creatieve producten te maken, vooral met beelden maar ook met woorden. Dat zij hier veel plezier aan beleeft, kun je ook goed zien in dit boek. Het is haar derde boek. Eerder schreef zij een gedichtenbundel over hoe het is kind van dove ouders te zijn en een fotoboek over Verbindingen in de natuur.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het land van Luintje

Author:

Marianne Luinstra

Category:

Children books

Number of pages:

86

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

09-03-2018

ISBN:

978-94-022-4371-0 / 9789402243710

Price:

€ 18,99

Language

Dutch