Het Klein ABC - Overtuigend Pitchen voor Ondernemers

Marjolein Diks

Category: Management

€ 20,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

“De eerste keer dat ik op het podium stond was ik vijftien jaar, en moest ik voor de allereerste keer in mijn leven een solo zingen. Toen ik naar de microfoon liep, dacht ik: ‘Kan ik die hoge C nog wel halen’? En: ‘Weet ik mijn tekst nog wel’? Pitchen levert voor veel ondernemers soortgelijke gedachten op. Ongemak, spanning, maar ook ‘Hoe ga ik het nou dadelijk precies vertellen’? Met mijn bedrijf Dikscommuniceert begeleid ik ondernemers die overtuigend en onderscheidend willen kunnen pitchen. Want de kracht van het delen van jouw eigen ervaring wordt vaak onderschat.”

From the book

Ik was laatst bij een ondernemersontbijt waar de ene na de andere ondernemer voorbijkwam die zei: "Nou, jullie kennen me wel dus ik hoef hier niet te pitchen, denk ik. Je weet wel wat ik zoek, dus mail me maar". En dat was het dan! En daar zat ik dan bij, als gast, met een netwerk van hier naar Tokio, maar werd op geen enkele manier uitgenodigd om iets voor een ander te kunnen betekenen. En dan denk ik dat je als ondernemer niet al je kansen benut! Wat levert zo’n pitch je nou eigenlijk op? Wat wil je daarmee bereiken?

About the author

Na het succes van ‘Het Groot ABC voor Blijer Presenteren’ dat de Boekgoud Publieksprijs 2017 won, had Marjolein de smaak te pakken en schreef een tweede boek. En dat werd ‘Het Klein ABC, overtuigend pitchen voor ondernemers’. Dit handzame boekje is bedoeld om jou als ondernemer te inspireren anders naar jouw pitch te kijken. En je allerlei suggesties aan te reiken zodat je met jouw pitch kunt onderscheiden en overtuigen. Ook deze keer is het boek praktisch ingericht en zit vol handige tips waar je direct mee aan de slag kunt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Klein ABC - Overtuigend Pitchen voor Ondernemers

Author:

Marjolein Diks

Category:

Management

Number of pages:

104

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

11-05-2018

ISBN:

978-94-022-4509-7 / 9789402245097

Price:

€ 20,00

Language

Dutch