Bakken op hakken / Glutenvrije bakrecepten - Eenvoudig glutenvrij bakken - recepten bij glutengevoeligheid en coeliakie

Bernice Kruit

Category: Cookbooks

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Heb jij dat ook zo gemist, die heerlijke zoetigheden van Nederlandse bodem? Dat hoeft vanaf nu niet meer. In dit boek vind je twintig recepten die je smaakpapillen prikkelen. Stel je eens voor de dat je keuken gevuld is met de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart of met een kopje koffie en een lekkere stroopwafel even bij kan kletsen met vrienden. Niks droge hap of honderdduizend kruimels. Zelfs degene die niet glutenvrij hoeven te eten, zullen genieten van jouw resultaten!

From the book

Een glutenvrij gebakje uit de winkel vond hij niet lekker en heel eerlijk, ik de meeste ook niet. Ze waren te droog of er zat een raar smaakje aan. Al gauw ontdekte ik dat zelf bakken de beste optie was. En dat heb ik gedaan. Heel veel en heel vaak. Mislukte pogingen genoeg. En met glutenvrij betekent mislukt ook echt mislukt (lees: rijp voor de container). En ik verlangde er zo naar om gewoon taart op tafel te kunnen zetten of een lekker koekje bij de thee te hebben. Het spreekwoord is er niet voor niks. Want oefening baart inderdaad kunst. En in mijn geval de “kunst” van het glutenvrij bakken. Want glutenvrij bakken is wel even wat anders dan gewoon bakken.
Met de recepten in dit boek ga je zeker weten lekkere creaties maken. Ik heb er bewust voor gekozen om aan te geven welke meelsoorten er zijn gebruikt omdat verschillende meelsoorten anders smaken en vaak ook een andere uitwerking hebben op je eindresultaat. Natuurlijk valt er over smaak niet te twisten. Dus wees vrij om de recepten met andere meelsoorten te proberen. Of om er op een andere manier mee te variëren. Dit boek is bedoeld om het je een beetje makkelijker te maken.

About the author

Bernice Kruit kwam in aanraking met Coeliakie op het moment dat haar jongste zoon de diagnose kreeg. Haar doorzettingsvermogen en haar positieve kijk op de wereld hielpen haar om de juiste draai te vinden. De auto-immuunziekte was geen kwelling maar een cadeautje. De uitdaging om glutenvrije variaties te bedenken was geboren. Als moeder van twee jongens en vrouw van een man met zeven voedselallergieën, komen de woorden ‘kan niet' en 'verveling’ niet in haar woordenboek voor. Met haar creatieve ideeën zijn er al weer nieuwe plannen voor het schrijven van een glutenvrij kinderkookboek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bakken op hakken / Glutenvrije bakrecepten - Eenvoudig glutenvrij bakken - recepten bij glutengevoeligheid en coeliakie

Author:

Bernice Kruit

Category:

Cookbooks

Number of pages:

100

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

15-11-2018

ISBN:

978-94-022-4911-8 / 9789402249118

Price:

€ 18,49

Language

Dutch