Kataró

Wietske van Dortmont

Category: Fantasy

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is het jaar 2113. Dana woont samen met haar broertje in het dorpje Jotar, op Míasmos, het enige continent dat overbleef na de kernrampen. Het zou een vredig dorpje zijn, ware het niet dat er een groot tekort aan water is. Langs de wegen naar de stad liggen uitgedroogde mensen en Dana is ten einde raad. Als haar vriendin Rubi met een mogelijke oplossing komt, grijpt ze die na lang twijfelen toch aan. Met een groep vertrekken ze naar een mogelijke waterbron: Kataró. Maar anderen zijn ook op zoek naar water en zij zijn bereid alles op alles te zetten om daar te geraken.

From the book

Een hoofd danst in mijn blikveld. Het is ver boven mij, als een engel die over mij waakt. Soms is het er, soms niet. Het verschijnt steeds net over een randje van de rotswand naast me. Daar is het weer. Ik zie niet wie het is, of wat het is, maar de naam Andreas springt door mijn hoofd. Het hoofd verdwijnt weer en ik doe mijn ogen dicht, opnieuw alleen met de duisternis.

About the author

Wietske van Dortmont (2000) heeft al van jongs af aan een rijke fantasie. Al op de kleuterschool bedacht zij verhalen, over hoe haar vader op de maan werkte en hoe ze daar eens naartoe zou gaan. Het was dan ook geen verrassing dat, toen zij besloot voor haar profielwerkstuk op school een boek te schrijven, dit een boek van het genre fantasy zou worden. Zij liet haar fantasie op de loop en in minder dan een jaar schreef zij het fantasieverhaal Kataró.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kataró

Author:

Wietske van Dortmont

Category:

Fantasy

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-07-2019

ISBN:

978-94-6389-475-3 / 9789463894753

Price:

€ 20,50

Language

Dutch