Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Horizon

Auteur

Corry van Splunder

Uitvoering
Paperback
Prijs
13 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Horizon is een educatief boekje voor leergierige kinderen van plusminus tien jaar. Leuk om te lezen of voor te lezen. In ieder hoofdstukje wordt aan de hand van een verhaaltje de betekenis van een moeilijk woord uitgelegd.Op deze manier vergeet je het nooit meer. Over de titel: Als je iets leert, verbreed je je horizon.

Over de auteur

"Een van mijn hobby’s is het schrijven van korte verhalen. Naar aanleiding van het verhaaltje over de betekenis van "bizar" stimuleerde men mij om er een boekje van te maken. Ik hoop dat het met net zoveel plezier gelezen wordt als waarmee ik het geschreven heb. De opbrengst van het boek stuur ik door naar het Lilianefonds."

Productinformatie

ISBN
9789088341854 / 978-90-883-4185-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-03-2008
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
48
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

REVALIDATIE Het been van Anne is uit het gips. Het is een akelig, wit en slap been. Er moet nu gerevalideerd worden. Re-validatie. We zullen dat woord eens uit elkaar plukken. Re- betekent her of opnieuw en valide is waarde. Revalideren betekent dus opnieuw waarde geven. Omdat het een been betreft zeg je: Het been moet weer gezond worden. Dat gebeurt door te oefenen. Anne moet veel oefenen. Daar helpt iemand mee die ervoor doorgeleerd heeft. Soms doet het pijn; soms is Anne er heel moe van. Maar er is iets leuks in het verschiet. Als de revalidatie voltooid is mag Anne met Kim en haar ouders mee op vakantie. Hiemel gaat vanzelfsprekend ook mee. De meisjes mogen samen met Hiemel in een tentje slapen. Hiemel is waaks. Dat vindt vooral Kim wel heel geruststellend. Als er ’s nachts iets zou zijn zal Hiemel heel hard blaffen. Dat zullen de ouders van Kim horen en komen. De meisjes zijn al plannen aan het maken voor wat ze willen doen in de vakantie. De voorpret is er al en daardoor vergeet Anne het akelige van het been. Ze denken samen terug aan die dag dat ze het over het woordje bizar hadden en ze zeggen nu lachend dat ze toch wel voor iets heel bizars gezorgd hebben.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek