Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kanker, ongeloof, oneerlijk, onmacht.

Auteur

Anita van Loon

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het ene moment sta je volop in het leven. En dan opeens krijg je te horen dat je kanker hebt. Je gelooft het niet. Het is oneerlijk en je bent machteloos. Een medisch circus begint. Dit boek gaat over het proces dat je doormaakt, met je partner, je familie, je vrienden en collega's maar vooral met jezelf. Maar ook over de wil om te overleven, de overweldigende steun die je ervaart. En ondanks al die steun voel je je soms zo vreselijk eenzaam. Een zorgeloos leven lijkt voor altijd voorbij.

Over de auteur

"Ik ben 48 jaar jong en getrouwd met Annemarie Smitshuysen (kunstenaar). In co-ouderschap zijn wij verantwoordelijk voor de twee dochters van Annemarie; Rosanne en Florine. Onderwerpen die mij boeien zijn: wijn, culinair genieten, literatuur, theater, kunst, fietsen en reizen. Ik beschrijf in mijn boek het proces wat je doormaakt als je zomaar opeens kanker krijgt. De enorme impact die dit heeft op mijzelf en iedereen om mij heen."

Productinformatie

ISBN
9789088341885 / 978-90-883-4188-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-03-2008
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
180
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ons leven voor 12 mei 2007.... Ons leven samen begon op 20 augustus 2005. Onze eerste kennismaking en dat dit niet zomaar een kennismaking was, werd al snel duidelijk. Het leek alsof alle puzzelstukjes bij elkaar kwamen en begrippen als geluk, of samenzijn kregen een heel andere lading. Alles wat tot dan toe prima was, ging je anders bekijken. En dat dit veel consequenties had, met name voor de achterban van Annemarie, dat konden we toen nog niet voorzien. En dat deze ontmoeting zou eindigen in echte liefde, ook dat wisten we toen nog niet. Die avond waren er alleen ongelooflijk mooie gesprekken. Over liefde, leven, intensiteit, normen en waarden en we lachten veel. En het bleef hangen... en uiteindelijk ging het snel. Met alle verdriet die boven dit prille geluk hing, want wat voor Annemarie begon als een zoektocht, werd uiteindelijk iets waar ze niet meer voor weg kon lopen. Haar gevoelens voor een vrouw. En gelukkig mocht ik deze vrouw zijn. Ons leven samen, als partners, begon in januari 2006, op 6 januari om precies te zijn. En dat dit een keuze was die met veel verdriet, boosheid en onbegrip gepaard ging, moge duidelijk zijn. De achtergeblevene begrijpt het niet, het is ook niet uit te leggen. Verwarring, verdriet, vooral ook voor de kinderen. Een scheiding, met veel emotie, boosheid, bizar gedrag soms kenmerkte ook ons jaar 2006. En Annemarie met haar leeuwenmoed, want dat had ze, om deze stap te zetten. Om alle inspanningen vanuit allerlei hoeken om haar terug te laten gaan naar haar oude veilige, luxe leven te weerstaan. Ze bleef en koos voor mij. En uiteindelijk zijn wij in stilte getrouwd op 3 november 2006. Om naar elkaar toe te bevestigen dat het goed is, dat onze liefde alles kan overwinnen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek