Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ten minste houdbaar tot einde...

Auteur

Paul Bersee

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Carrie den Treek is een jonge gescheiden vrouw, zonder kinderen, zonder baan, zonder zelfvertrouwen, maar geslaagd voor mavo met uitmuntende cijfers. Zij solliciteert naar de hoofdrol in een reality televisieprogramma en speelt daarin de vrouw die ongeneeslijk ziek is en tijdens de laatste maanden van haar leven gevolgd wordt door een camerateam. Een mentale trainer, een fotograaf, een stalker en de ex-man van Carrie den Treek spelen in deze thriller gewenst en ongewenst een belangrijke rol tijdens de opnamen. Het gevolg is een opeenstapeling van dramatische, maar ook hilarische gebeurtenissen.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1957 te Lisse en studeerde psychologie in Utrecht. Schrijven doe ik mijn leven lang al en in 1999 begonnen mijn korte verhalen te verschijnen in bladen als Leydraden, Op Ruwe Planken en Schoon schip. In eigen beheer bracht ik twee verhalenbundels uit, en een boek over de mentale training van de sporter. Ten minste houdbaar tot einde... is mijn debuutroman."

Productinformatie

ISBN
9789088343971 / 978-90-883-4397-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-07-2008
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
150
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Carrie den Treek kijkt naar de man die net als zij nog geen woord heeft gesproken. Ronald Meerwijk, leest ze weer. Psycholoog en mental coach. Ronald Meerwijk, onafgebroken glimlachend en onberispelijk gekleed in roestbruin pak en roze overhemd met citroengele stropdas. Zijn lange bleke vingers met afgekloven nagels strelen rusteloos de dossiermappen die voor hem op tafel liggen. Ze vermoedt dat deze psycholoog vast en zeker veel weet te vertellen over mensen met een apathische en zelfdestructieve houding. Maar deze man ziet er niet uit dat hij veel zal vertellen. Liever bestudeert hij grijnzend en met half dichtknepen ogen de sollicitanten, de tweeduizend vijfhonderd zesenzestig kandidaten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek