Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Engel, je kunt niet vliegen met gebroken vleugels

Auteur

Frieda Eiland

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een zoektocht naar het heilige mysterie waar wij mensen deel van uit maken, verbonden met een gezonde werkelijkheid. Kan er goed en kwaad op aarde zijn? Kan er goed en kwaad in de mens zitten? Kan er goed en kwaad in jou en mij zijn? In dit boekje wordt het "Het heilige mysterie en de aardse werkelijkheid" beschreven op een eenvoudige begrijpelijke manier, ondersteund door beelden. Het is een zelfhulpboekje waarin ook een schema staat waardoor mensen zelf hun schaduwkant kunnen herkennen om de behoeftes erachter te leren begrijpen om zo in de alomvattende liefdeskracht op aarde te zijn.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1957 en werkzaam als natuurgenezer, met daarvoor een jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Ik verbind de gezonde werkelijkheid en het heilige mysterie om zo op een eenvoudige praktische manier mensen te begeleiden. Dit kan zowel op lichamelijk-, geestelijk- en/of op zielsniveau liggen. Vanuit een natuurlijke gave help ik mensen de trauma op te zoeken achter hun klachten. Om zo het helingsproces in werking te zetten."

Productinformatie

ISBN
9789088345463 / 978-90-883-4546-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-12-2008
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Verlangen Hoog en laag ben ik hiervoor gegaan Kan het goede en het kwaad bestaan O, Heilige mysterie toch Het was de eenheid die ik zocht Het was mijn aardse verlangen De schaduw te ondervangen Liefde verbinden met de Geest Begrijpen wat men vreest Alles is AL Het vuur dat altijd branden zal In jou en mij Beiden vrij

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek