Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Later als ik groot ben word ik...

Auteur

Patty Melissen

Uitvoering
Paperback
Reviews
1 reviews
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Later als ik groot ben word ik... is een kinderboek waar in rijmvorm verschillende beroepen uitgelicht worden. Deze verzen kunnen een beeld vormen voor jonge kinderen. Van brandweerman tot politievrouw en van astronaut tot juffrouw. Hoe ziet een brandweerman eruit, wat draagt hij? Wat doet een juffrouw met de kinderen? Je best doen en een diploma halen, horen ook bij het kiezen van een beroep, maar dat lijkt nog zo ver weg... Toch wordt ook hierover een tipje van de sluier opgelicht.

Over de auteur

"Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen. Ik combineer mijn gezin en mijn werk in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Daar verzorg ik de praktijklessen voor de toekomstige tandartsassistentes. Ik ontdekte als leesmoeder op de basisschool dat de boeken voor deze doelgroep me enorm aanspraken. De combinatie van een kinderboek en het thema ‘beroep’ komt hieruit voort."

Productinformatie

ISBN
9789088346545 / 978-90-883-4654-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-01-2009
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

JUFFROUW VAN GROEP TWEE Als ik later groot ben, word ik juffrouw van groep twee. Dan doe ik heel veel spelletjes, de kinderen doen mee. De liedjes die ik zing, zal ik de kindjes leren. Ik heb een lieve knuffelbeer, die geef ik uit logeren. Met de kralenplank help ik elk kind en zorg ervoor dat iedereen groep twee het leukste vindt! Ook neem ik een stuk touw van minstens wel één meter; dan leer ik kinderen strikken met deze reuzenveter. Hier verdienen zij dan wel hun strikdiploma mee. Ja, later als ik groot ben, word ik juffrouw van groep twee!

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Geschreven door Freek op 01-08-2011
Mijn complimenten voor dit zeer leuke, vrolijke gedichtenboekje. De kinderen uit mijn klas zijn er dol op en luisteren dan ook ademloos naar een van de gedichtjes, ook de illustraties zijn een compliment waard. Duidelijk, zonder al te veel detail, een nieuwe nijntje is geboren, maar dan speelser. Ik hoop op een vervolg.

Een aanrader voor iedere ouder, meester of juffrouw die het aan zijn/haar kind(eren) voor wilt lezen.

Groet,

Freek