Slaven van het Calvinisme

Auteur

Rens van der Linden

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
23 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Het Calvinisme is op vele manieren beschreven, zowel negatief als positief. Romans hierover beschrijven meestal de absurde kant van de zaak, maar komen niet toe aan de essentie. De maatschappelijke gevolgen komen niet aan bod. De sfeer wordt niet of nauwelijks weergegeven. Onze hele maatschappij werd en wordt zeer sterk beïnvloed door het Calvinisme. De lezer zal geconfronteerd worden met de desastreuze gevolgen die dit in de twintigste eeuw had, en in sommige kringen nu nog heeft. Mijn boek Christendom gedegradeerd tot... is een reactie geweest op deze eerder geschreven, maar later uitgegeven roman.

Over de auteur

"Ik heb mij als relatieconsulent, filosoof, en marketingmanager verdiept in een breed scala onderwerpen. Cursussen geschreven voor het bedrijfsleven, theologische zaken aan de orde gesteld en behandeld en heb les gegeven op beide vlakken. Ik ben bekend met veel levensvragen en schuw de confrontatie niet. Het gaat nooit om het gelijk hebben. Belangrijk is het vinden van bevredigende oplossingen, die het leven de waarde geven die het verdient."

Productinformatie

ISBN
9789088348020 / 978-90-883-4802-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-06-2009
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
454
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Haar chef, zich geen raad wetend met de situatie, stuurde haar vervroegd naar huis. Als een geslagen hond droop Truus af. Ze liep naar de bushalte, liet de eerstkomende gaan, vervolgens nog een paar, om zodoende later thuis te komen in plaats van eerder. Haalde vervolgens een sjaal uit haar tas, knoopte deze zo goed en zo kwaad als het ging om haar hoofd. Bij het binnenkomen bleek dat geen enkel resultaat te hebben. Met een vuurrood hoofd stond zij nu oog in oog met haar vader, die keek haar aan alsof hij water zag branden. De man schreeuwde het uit van ontzetting. Truus heeft haar haren laten afknippen. Moeder kom es kijken, ze lijkt wel een hoer! De beste man zakte zowat door zijn knieën, liet alles over zich heen komen, wist zich geen raad meer.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek