Door mijn ogen

Auteur

Sophia Helmhout

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Door mijn ogen bevat een deel van de fascinerende foto’s van de flora en fauna die Sophia Helmhout onderweg heeft gemaakt. Ze heeft er anekdotes en bijzonderheden bij geschreven om de foto nog beter tot zijn recht te laten komen of gewoon omdat het verhaal het vermelden waard is. Veelal illustreren de foto’s de tekst, maar in dit prachtige boek staan de foto’s centraal en ‘illustreren’ de woorden. ik neem je mee een kijkje door mijn ogen een blik van binnen en van buiten

Over de auteur

"In mijn gedichtenbundel FIDESSPESCARITAS maakte ik de eerste schreden op het pad van bewustzijn. Reis van mijn vulkaan (uitgegeven door Boekscout) is mijn tweede titel. Door mijn ogen laat weer een heel andere kan van mijzelf zien. Hoewel foto’s een weergave van de werkelijkheid zijn, vertellen ze toch hun eigen verhaal. Verhalen die er voor mij toe doen, die mij optimaal van het leven laten proeven. Graag neem ik anderen mee in die verhalen."

Productinformatie

ISBN
9789088348549 / 978-90-883-4854-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-05-2009
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Op een zonnige zondagochtend zag ik deze kanjer in haar web zitten, op ons terras. Gefascineerd heb ik er een tijdje naar staan kijken en wat plaatjes geschoten. Onze ‘buitenhuisgenoot’is er trouwens allang weer vandoor.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek