Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Soms huilen wolken

Auteur

Joke Wieringa-Terpstra

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bij Laura en Roy thuis is een klein zusje geboren. Er hangen roze slingers en er wordt beschuit met heel veel muisjes gegeten, iedereen is zó blij. Maar dan wordt het kleine zusje ernstig ziek en komt ze te overlijden. Laura en Roy zijn heel verdrietig en moeten afscheid nemen van het lieve kleine kindje. Ze weten wel dat het zusje nu in de hemel is bij de Here God, maar hier kunnen ze haar niet meer zien en dat is heel verdrietig. Tijdens de begrafenis geeft de dominee Laura en Roy bloembolletjes en vertelt er een prachtig verhaal bij...
De netto opbrengst van dit boek komt ten goede aan het jeugdfonds Jump van de Nederlands Hartstichting.

Over de auteur

"Ik ben getrouwd en moeder van Laura, Roy, Anouk*, Michel, Dominic* en Esmay. Na het overlijden van mijn dochter Anouk in 2002 ben ik begonnen met schrijven. Voor mij was dit een goede manier om het verdriet van me af te schrijven en om de herinnering aan Anouk te bewaren. Mijn wens is dat dit boekje ook andere kinderen een beetje troost mag geven."

Productinformatie

ISBN
9789088349638 / 978-90-883-4963-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-08-2009
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
38
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Rinet op 15-03-2014
Op ontroerende wijze heeft Joke het diepingrijpende, niet te bevatten verdriet van het verliezen van een babybroertje of -zusje op een heldere en eenvoudige manier voor kinderen beschreven. Ook voor ouders, familie en andere volwassenen is het een handreiking om ook in een dergelijke situatie met kinderen een gesprek te kunnen aangaan.