Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Keuzes genoeg!

Auteur

Peter van Langerak

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,3 / 5 (3 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De huidige maatschappij dwingt ons tot snelle keuzes. Dit heeft een wisselwerking op ons zelfvertrouwen, geluk, assertiviteit, groei en ontwikkeling. Niemand van ons wil aan de zijlijn staan. Je wilt meedoen! Met dit boek in de hand gaat er een wereld voor de lezer open. Het zit boordevol tips en oplossingsgerichte spiegels die de lezer verrassend weten te enthousiasmeren. De auteur is van mening dat wij in staat zijn tot het maken van veel meer (betere) keuzes in ons leven. Het boek is toegankelijk geschreven en zal voor velen een juiste keuze in hun leven blijken te zijn.

Over de auteur

"Na een carrière in het Hoger Management ben ik me steeds meer gaan toeleggen op personal coaching van particulieren en managers binnen bedrijven. Naast opleidingen vind ik het van groot belang dat je als coach voldoende levenservaringen in je rugzak hebt zitten om mensen echt bij te kunnen staan. Mijn methodiek van werken is voor velen een eyeopener gebleken. Dit boek kan voor u als lezer ook een positieve verandering in uw leven betekenen."

Productinformatie

ISBN
9789402202298 / 978-94-022-0229-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-10-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
156
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Een erg leuk voorbeeld over keuzes maken; Jan was een jaar of 21 toen hij in 1975 met het vliegtuig naar Egypte vloog. De vlucht was er een met vele hindernissen, zoals luchtzakken en veel turbulentie. Doodziek was Jan toen hij weer voet op vaderlandse bodem zette. Vliegen was vanaf dat moment taboe… De jaren gingen voorbij, Jan trouwde, er kwamen kinderen en vliegen was nog steeds een taboe… De jaarlijkse vakanties hadden een actieradius van duizend kilometer met de auto; zo groot was de wereld van Jan en zo groot bepaalde hij de wereld van zijn vrouw en kinderen. Jaren later was er voor Jan de mogelijkheid om op kosten van de baas een studie te volgen in New York. Een uitgelezen kans om op zijn werk promotie te maken met dat certificaat op zak. Het onderbewustzijn had zijn werk al gedaan en waarschuwde Jan. Vliegen is niet leuk, je wordt er ziek van… Uiteindelijk heeft Jan onder aanmoediging van familie, vrienden en collega’s de knoop doorgehakt… Wat later stapte hij stijf van de zenuwen in die grote vogel die hem tot over die grote plas bracht. En weet je wat? Er was geen vuiltje aan de lucht… Prima vluchten, zowel heen als terug… Jan zag nu in dat zijn wereld vergroot was en zijn actieradius een flinke oppepper kreeg. De familie ging geheel nieuwe tijden tegemoet. Er werden vanaf dat moment reizen gemaakt die steeds verder gingen tot in Azië toe. Ik vind dit altijd een bijzonder voorbeeld van keuzes maken en daarmee een heel andere pagina in het leven openen.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

☆ ☆ door jack op 09-11-2013
geweldig boek, geen standaard maar echt een boek die spreekt uit en voor de persoon
door jack bierkens op 09-11-2013
goed boek, geen standaard, maar op de persoon geschreven .voor mij bullseye
door Barbara op 01-12-2013
Peter, bij het lezen van het boek ben ik nog meer bewust geworden dat ik samen met jou weer mijn leven terug heb gevonden, ik ben je daar nog steeds erg dankbaar voor en raad iedereen aan je boek te lezen zodat ieder persoon nadenkt hoe zij of hij het leven weer meer waarde geeft. Peter bedankt, babs