Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dementie is niet het einde

Auteur

Antonet van Tilburg

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dementerende ouderen worden in een verpleeghuis gestopt en worden opgesloten. Deze mensen zijn immers niet meer waardevol. Die gedachte heerst nog vaak bij mensen. Misschien ook bij u. Maar wat gebeurt er nu echt achter die gesloten deuren? Dementie is niet het einde geeft u daar een helder beeld van. U kijkt mee over de schouder van een verzorgende en ervaart zelf de waarde van deze doelgroep. Met tranen in uw ogen en een lach op uw gezicht zult u na het lezen van dit boek de dementerende ouderen in uw hart sluiten.

Over de auteur

"Ik begon al jong met het schrijven van gedichten. Later werden dit ook verhalen en korte pakkende teksten. Al vroeg wist ik dat ik in de zorg wilde werken. Na het VMBO heb ik de opleiding Verzorgende gevolgd. In het tweede jaar van mijn opleiding, kwam ik bij de dementerenden ouderen. En die hebben voorgoed mijn hart gestolen! Dementie is niet het einde brengt deze beide interesses samen."

Productinformatie

ISBN
9789402202519 / 978-94-022-0251-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-10-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

“Breng jij me weg?” Ik schud mijn hoofd. “Nee, ik moet bij de andere mensen blijven. De ambulance komt u zo halen. ”Mevrouw kijkt me met grote ogen aan. “Moet ik met de ambulance mee? Maar dan is het wel erg!” Mevrouw zucht ervan. “Nou, dat betekent niet dat het heel erg is hoor, het is alleen maar makkelijk. U hoeft niet te lopen of te staan. Er komen twee stoere kerels en die tillen u zo op een brancard, u hoeft niets te doen. Ze rijden u zo naar de ambulance toe.” De ogen van mevrouw beginnen langzaam te glimmen. “Ga ik echt met twee stoere kerels in die ambulance? Nou… dan mag jij wel hier blijven hoor. ”Ik schiet bijna in de lach. Ze wil die kerels zo te horen niet met me delen. Nu maar duimen dat er echt twee stoere kerels komen…

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door H. Geuze op 21-10-2013
Een mooi boek! Op een leuke manier geschreven en leest heel makkelijk 'weg'. Een boek vol humoristische verhalen!