Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Koorden van Liefde

Auteur

Elen Smits & Dorrit Boer

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

"Koorden van Liefde" is een beeldend literair werk over onzichtbare liefde, maar innerlijk ervaarbaar. Door kunstenaar Elen Smits beeldend ‘vertaald’ in breisels op fragiele takjes (Arte Povera). De werken zijn met aandacht door fotografe Dorrit Boer gefotografeerd, waardoor een extra dimensie wordt belicht. Bijzonder in deze uitgave is, dat de beelden geïllustreerd worden door middel van tekst. In minimale proza legt Elen poëtisch langzaam haar beeldtaal bloot, waardoor een totaalkunstwerk is ontstaan met een unieke signatuur.
"Koorden van Liefde" kan je herkennen, zal je raken en verwonderen. Een uitzonderlijk boek voor de ‘Liefhebber’ om te koesteren.

Over de auteur

Elen Smits: "Ik ben autonoom beeldend kunstenaar. Mijn inspiratie laat ik onbevangen stromen en creëer zo een geheel eigen beeldtaal die dieper gaat dan enkel 'schoonheid' alleen. Ik wil mijn werk terugbrengen tot de klare essentie, wat tot gevolg heeft dat ik veel exposities heb mogen houden in binnen- en buitenland."

Dorrit Boer: "Vanaf het moment dat ik als kind een fotocamera won bij een prijsvraag, is de liefde voor fotograferen en fotografie begonnen. Ik heb oog en aandacht voor detail en voor het ogenschijnlijk gewone. Echtheid en authenticiteit is wat me boeit. De werken van Elen Smits fotografeer ik graag: ze zijn breekbaar en krachtig, voelbaar en met liefde gemaakt."

Productinformatie

ISBN
9789402203479 / 978-94-022-0347-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-11-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

fragiele stilte

woorden breken

haar stuk
Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Nelle op 23-11-2013
Een prachtig boekje met gedichten en kunstwerken. Duidelijk met liefde gemaakt. Als lezer wordt je aangetrokken door de ontboezemingen van de kunstenaar en dichter, zeer aan te raden!
door Edwin op 25-11-2013
Inspirerend boek. Fascinerende kunstwerkje gevat op papier. Must have! :-)