Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een heel jaar schrijven

Auteur

Mia Meijer

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Elke dag schrijven! Dat is de bedoeling van dit boek. De opdrachten zijn zo samengesteld, dat je steeds weer een nieuwe uitdaging tegenkomt. In een paar zinnen of vragen, die als stimulans bedoeld zijn, krijg je een onderwerp voorgeschoteld. Voor je het weet, ben je aan het schrijven geslagen. Je beschrijft een jeugdherinnering, of je geeft je mening over een bepaald onderwerp, of je gaat aan het fantaseren. In het boek staat ook bij elke maand een verhaal van schrijvers die je zijn voorgegaan. Zo te schrijven werkt bevrijdend, misschien zelfs genezend!

Over de auteur

“Ik heb één grote passie in mijn leven: schrijven. En daarbij het verlangen om anderen te stimuleren tot schrijven. Wat ik zoal heb geschreven? Gedichten, verhalen, een kinderboek, hoorspelen en columns in diverse kranten en tijdschriften. Jarenlang heb ik les gegeven in Creatief Schrijven en Autobiografisch schrijven, o.a. bij ROC Leiden. Ook geef ik schrijfworkshops en -cursussen. En ik heb 'Het Citatenmuseum' opgericht.”

Productinformatie

ISBN
9789402203547 / 978-94-022-0354-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-11-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
260
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Schrijfopdracht 89

Mijn eerste echte besluit

Wanneer heb je voor het eerst zelfstandig een besluit genomen, misschien dwars tegen de wil van je ouders of opvoeders in? Het kan iets heel kleins geweest zijn of juist iets groots, bijvoorbeeld een beroeps- of schoolkeuze.
Hoe voelde je je toen je dit besluit genomen had? Heeft het gevolgen gehad voor je verdere leven?


Schrijfopdracht 137

Welke krant?

Aan welke krant ben je gewend, in je leven? Welk dagblad hadden jullie in je jeugd? Vanaf wanneer ben je de krant gaan lezen? Welke krant(en) lees je nu? Heb je bewust gekozen voor de krant die je nu hebt en hoeveel jaren heb je die krant al? Ben je er tevreden over of mis je bepaalde rubrieken of berichten. Wat lees je als eerste, als je de nieuwe krant in handen krijgt en wat is je lievelingsrubriek of pagina?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek