Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Avonturen met mijn beste vriend, Max de hond

Auteur

José Schouten

Uitvoering
Paperback
Genre
Dieren
Reviews
4,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
14 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het hondje Max is de beste vriend van José. Samen beleven ze allerlei avonturen. Zo bijt Max de bal bal kapot tijdens een voetbalwedstrijd en is José een poosje heel bang dat Max spoorloos is. Avonturen met mijn beste vriend, Max de hond staat vol met ontroerende, maar ook grappige verhalen.

Over de auteur

"Ik kom uit Amsterdam en woon in Hoorn. Na lang nadenken, heb ik besloten om de avonturen die ik samen met mijn hond heb meegemaakt te delen met anderen. Ik heb de verhalen zo willen schrijven dat degene die het leest het idee heeft erbij te zijn. De verhalen die ik meemaak zijn heel herkenbaar voor kinderen met een huisdier."

Productinformatie

ISBN
9789402207521 / 978-94-022-0752-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-05-2014
Taal
Nederlands

Genre
Dieren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
48
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ken je dat gevoel, dat je iets of iemand tegenkomt met wie je meteen een heel bijzondere band hebt?
Opeens ligt daar iets op de bank. ’s Ochtends heeft mijn moeder een telefoontje gekregen. Er is een nest met pups hier op een boerderij, maar ze lopen los en er kan niet goed op gepast worden. Er is er nog één, dus je moet nu komen!
Er wordt meteen iemand met een auto geregeld, want mijn vader is met onze auto naar zijn werk. Instappen en weg zijn ze, op naar de boerderij.
Niet veel later komen ze thuis, onder de schram-men, want eigenlijk wilde hij niet weg van de boerderij en vond hij autorijden nog een beetje eng.
"Daar is hij dan: Max". Ik kom net uit school en heb geen idee waar zij het over heeft. Er is wel een parkiet bij ons in huis die vaak los vliegt en over de bank trippelt. "Hij heet Snoopy, hoor", zeg ik.
"Ja, dat weet ik", zegt mama, "maar híj is er ook: Max. Kijk eens op de bank!"
En opeens zie ik hem. Lichtbruin, bijna dezelfde kleur als de bank. Donzige haartjes en hij ligt lekker opgerold in een hoekje. Een bolletje wol met een zwart neusje en twee donkerbruine oogjes.
Ik ben zo blij: we hebben een hondje!
Hij is vanaf dat moment meteen welkom en mijn maatje, mijn beste vriend! En hij heet Max.
We zijn meteen met Max gaan knuffelen en spelen en we hebben een mooi plekje in huis voor hem uitgezocht en natuurlijk hebben we eten, een riem en wat speeltjes voor hem gehaald.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Greet Limburg op 23-06-2014
Heel leuk geschreven, leuke kleine verhaaltjes, zeer geschikt om voor te lezen. Zo leren kinderen meteen wat het betekent om een hondje te hebben.
door Romy Evertsen op 10-06-2014
Een heel mooi boekje! Erg leuk voor kleine kinderen om voor te lezen, maar ook voor kinderen om zelf te lezen! Een grappig boekje, en veel punten van herkenning! Een echte aanrader! Zeker kopen!
☆ ☆ door Alie Schouten op 10-06-2014
Ik heb het boekje de Avonturen met mijn beste vriend, Max de hond met veel plezier gelezen. Ik vond het een leuk en plezierig boekje om te lezen als je het boekje leest dan komt de hechte band tussen Max en zijn baasje over als een éénheid van liefde en respect voor elkaar waar je jaren later nog met heel veel liefde van kan genieten