Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ongelofelijke Dromen

Auteur

S.E. Felida

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,9 / 5 (8 reviews )
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Leona krijgt de schrik van haar leven wanneer ze de onbekende man, over wie ze gedroomd heeft, op een dag in levende lijve voor haar ziet staan. Omdat het zo’n bizarre situatie is, besluit ze de mysterieuze man niet aan te spreken. Dit laat haar wel met een gevoel van gemiste kans achter. Wanneer het leven haar een tweede kans biedt, pakt Leona die met beide handen aan en zo leert ze Nathaniel kennen. Hij is een verleidelijke politieagent die alles in huis lijkt te hebben wat een vrouw zich maar kan wensen. Maar is dit ook echt het geval?

Over de auteur

"Ik ben in 1983 geboren op Curaçao, maar ik ben al vanaf mijn derde woonachtig in Nederland. Van kleins af aan hield ik er al van om boeken te lezen en ik houd ook van bijna alle genres. Op elfjarige leeftijd ben ik begonnen met het schrijven van korte verhalen en poëzie. Ik schrijf erotische, mysterieuze romans met genoeg spanning en drama erin, zodat je al nagelbijtend op het puntje van je stoel zit."

Productinformatie

ISBN
9789402209358 / 978-94-022-0935-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-07-2014
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
250
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Mijn adem stokte in mijn keel en mijn hart sloeg over terwijl ik met wijd open ogen naar de man van mijn dromen keek. Nu heb ik het niet over het standaard, eeuwenoude clichétype man van je dromen, nee, ik had deze man letterlijk nog nooit gezien tot de nacht ervoor in mijn dromen. Het voelde alsof ik in een aflevering van Twilight Zone terecht was gekomen. Wat was dit nu weer voor gekkigheid? Dit kon toch niet waar zijn?, dacht ik bij mezelf naarmate ik het prachtige schepsel dat voor me stond, nader bestudeerde terwijl ik telkens weer met mijn ogen knipperde om er zeker van te zijn dat ze mij niet aan het bedriegen waren. Ik wreef met mijn handpalmen over mijn ogen en opende ze weer langzaam. Een deel van mij hoopte dat de man verdwenen was om mezelf te bewijzen dat ik niet gek aan het worden was, maar ergens diep vanbinnen hoopte ik stiekem dat hij er nog stond. Ik wilde niet dat hij alleen maar een verzinsel van mijn verbeelding was geweest. En hoe ongelofelijk dit nu misschien klinkt, hij stond er nog gewoon. Hij was écht, ja, en tot mijn vreugde was hij nog geen centimeter verschoven. Terwijl ik daar zo stond en hem schaamteloos van top tot teen bestudeerde, groeide er een vreemde aantrekkingskracht binnen in mij. Het feit dat hij zo dicht bij me stond, maakte me gek, zó erg dat ik mijn ogen niet van hem af kon houden. Ik ben niet het type vrouw dat halsoverkop verliefd wordt, maar er was iets aan hem waardoor ik mijn gevoelens niet meer onder controle had. Waarschijnlijk had het te maken met de heel bizarre situatie, maar het was en voelde zo overweldigend.

Reviews (8)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Regi op 18-07-2014
In het begin dacht ik dat dit boek weer zo'n zoet-sappige romannetje zou zijn. Een met een soortgelijke verhaallijn die ik al meer dan een paar keer voorbij heb zien komen in dit genre. Maar ''Ongelofelijke Dromen'' is alles behalve dat! Dit boek intrigeert je vanaf het begin, en laat je tot het einde jezelf afvragen wat er nou daadwerkelijk aan de hand is en wie er achter alles zit. Je krijg zowat een beetje van alles in dit boek. Romantiek, mysterie, spanning, drama en sensuele liefdes scenes waar je af en toe rooie oortjes van krijgt, maar die tevens toch niet geheel over de top of extreem vulgair zijn, door de manier waarop Mvr. Felida het op een speelse manier overbrengt aan haar lezers. Leona en Nathaniel hebben een liefdevolle relatie, een dat herkenbaar is omdat ze op een paar punten na realistische dingen meemaken. Het einde was totaal onverwachts, maar het smaakt naar meer.


door Chelsey op 17-08-2014
Ik hou eigelijk niet echt van romantische boeken, maar toen ik deze boek tegen kwam sprak het me wel aan. De kaft zag er goed en mooi uit ik had al de engelse versie gelezen. En ik werd verliefd op je boek echt een spannend en romatisch verhaal en ik hou daar wel van . Dit boek neemt je mee van het begin tot het einde ,als je een stukje heb gelezen en je wilt even een pauze nemen dat gebeurt dan niet want je wilt het zo graag verder lezen wat er gaat gebeuren zo spannend is het. Ik kan niet wachten op meer, want ik hou niet van die romantische verhalen maar deze is echt leuk en een mooi verhaal. Echt een aanrader voor de mensen die het nog niet hebben gelezen.
door mama mia op 17-08-2014
Zeker een aanrader als je niet van voorspelbare verhalen houdt. Het verhaal fascineert je van begin tot end. Je leeft met de personages mee de wijze waarop ze worden beschreven komen ze tot leven..leona heeft een sterke karakter maar verder in het verhaal komt ook haar zachte kant naar boven, ik betrapte mezelf erop dat ik zo erg in het verhaal zat dat ik bijna knarsetandend bladzij voor bladzij omsloeg en zei.." vertel het dan leona....kijk uit achter je!!!" En dat is wat een goed boek moet hebben naar mijn mening. Ik kan niet wachten tot deel 2 uitkomt!!
door Rosalie op 17-08-2014
Geweldig boek. Ik kon gewoon niet stoppen met lezen . Dit boek zit vol met leuke, spannende en romantische Scenes. Ook zet dit boek mij aan het denken en ik kan niet wachten tot het vervolg hiervan verschijnt.
door Manuela Vermaat op 17-08-2014
Een waanzinnig boek dat je echt pakt en je moet het lezen, naast je neerleggen is onmogelijk. Met smart wacht ik op het tweede deel.... Een echte aanrader.
door Juan op 14-09-2014
Leuke boek die je meezuigt in het verhaal vanaf de eerste paar bladzijdes. Ik lees meestal niet veel boeken van deze genre, maar de cover en de achterflap spraken me heel erg aan omdat ik van thrillers hou. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik mijn gevoel hebt gevolgd want deze boek is ontzettend spannend. Ik kon het haast niet neerleggen, het is maar goed dat ik het op een rustige nachtdienst heb gelezen want anders had ik niet veel werk kunnen verichten! Ik kan niet wachten todat het tweede deel uitkomt.
door Wendy Koedoot op 11-10-2014
Ook ik was in het begin nogal sceptisch.Ik lees niet veel boeken van dit genre en verwachtte een zoetsappige roman zonder al te veel actie of spanning.Het tegendeel is waar .In het verhaal zit van alles wat, erotiek, romantiek, suspence , actie..zeer gevarieerd dus en de moeite waard om door te lezen. Je wilt weten wat er allemaal aan de hand is en wie er achter zit . Je kan je goed in de hoofdpersoon, Leona , verplaatsen. Het leest als een trein .Ik wilde het boek in een keer uitlezen . Ben benieuwd naar het volgende deel .
door Angelique op 16-06-2023
Wat een waanzinnig goed boek!
Ik had zoveel moeite om hem weg te leggen, dat ik hem in 2 dagen heb uitgelezen!
Ik kan niet wachten op deel 2 want ik wil echt weten hoe het verhaal verdergaat.