Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Slank worden, zijn en blijven

Auteur

Femke Brands

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Elke dag snoepen en slank zijn? Het kan! Gedachten en gevoelens zijn van invloed als het om afvallen en het behouden van je ideale gewicht gaat. In Slank worden, zijn en blijven wordt aan de hand van vier pilaren en het vierstappenplan uitgelegd hoe je hiermee omgaat en blijvend je doel bereikt. Middels inzichten, oefeningen en opdrachten wordt uit de doeken gedaan hoe ook jij voor altijd van je overtollige kilo’s afkomt en ze eraf houdt. En dat alles met wat jij lekker vindt en op je eigen manier. Niets is verboden, alles mag.

Over de auteur

"Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het dorpje Macharen in Noord-Brabant. Ik ben ervaringsdeskundige als het over afvallen gaat en heb een manier gevonden om slank te blijven. Als gewichtsconsulente in mijn eigen praktijk help ik ook andere mensen dat doel te bereiken. Daarnaast ben ik fotografe en ben ik opgeleid tot leerkracht en gedragsspecialist."

Productinformatie

ISBN
9789402212389 / 978-94-022-1238-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-11-2014
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
88
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

‘Pff weer een kilo erbij!’
Waarom val ik nou niet af? Slank worden? Dat lukt me nooit! Ik zal altijd wel wat dikker blijven.
Herkenbaar? Dit zijn jaren mijn gedachten geweest. Het gaat me toch nooit lukken. ‘Ik sport genoeg, waarom ben ik niet slanker.’ Die kan er ook aan toegevoegd worden. Ik sportte minimaal drie keer per week en was toch enkele kilo’s te zwaar. Nu weeg ik met een lengte van 1.67 tussen de 58 en 60 kilo en dat vind ik slank. Slank zijn is voor iedereen anders. Het is naast je spiegelbeeld of een getal op de weegschaal ook een gevoel. Ik heb een manier gevonden die bij me past, waar ik me goed bij voel en die manier kan iedereen vinden.
Denk nu niet dat het me ineens gemakkelijk afgaat. Ook ik heb moeilijke momenten, helaas horen die erbij. Maar zelfs met moeilijke momenten ben ik slank. Hoe je met zulke momenten omgaat, wat je erbij voelt en wat je erbij denkt is belangrijk.
Waar het bij afvallen en slank blijven om gaat is de gedachten die je erover hebt. Gedachten komen opzetten en heb je niet altijd in de hand. Wat je wel kan beïnvloeden is wat je met die gedachte doet. Wanneer je negatieve gedachten om kan zetten naar positieve gedachten, zal je slank worden en blijven. Daar ben ik van overtuigd.
Het citaat hiernaast helpt mij om slank te blijven. Negatieve gedachten zijn namelijk meestal niet waar en zijn uit te dagen, te testen (zie hoofdstuk 3).
Wat ik verder geleerd heb, is dat ik geniet als ik wat lekkers eet. En ik kies ervoor dat elke dag te doen. Echt elke dag? Hoe kun je nu slank zijn en elke dag snoepen, dat is toch niet mogelijk? Ja, dat is het wel!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek