Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Danter vertelt "natuurlijk"

Auteur

Daniella van der Schrier

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Waarom heeft een plant een bepaalde naam? En hoe legt een dier een wintervoorraad aan? Vragen die beantwoord worden in Danter vertelt "natuurlijk". In deze bundel met zestien voorleesverhalen ontdek je samen met Danter wat de natuur allemaal te bieden heeft!
Zeer geschikt voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar en het boek biedt een handvat voor ouders om vragen van kinderen te beantwoorden.

Over de auteur

"Ik ben geboren in Amsterdam. Als kind had ik al veel fantasie en met het ouder worden is dit eigenlijk niet veel veranderd. Ik had altijd goede cijfers met het schrijven van opstellen. Dankzij mijn vader ben ik grootgebracht met de natuur en die schoonheid van de natuur zit nog steeds in mijn hart. Verder houd ik van gedichten, songteksten en verhalen schrijven."

Productinformatie

ISBN
9789402212563 / 978-94-022-1256-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-11-2014
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

In het land van koning Winter, ver weg van hier, woonden de sneeuwvlokjes. Er waren grote, middelgrote en kleine sneeuwvlokjes, die met elkaar speelden.
Er was echter één sneeuwvlokje dat er anders uitzag. Dat was het kleinste sneeuwvlokje en daarom werd hij uitgelachen en geplaagd.
Zijn moeder troostte hem en zei dat hij zich er niets van aan moest trekken, want voor haar was hij de mooiste en de liefste sneeuwvlok.
Het sneeuwvlokje had maar één vriend en dat was de wind; de wind accepteerde hem zoals hij was en samen hadden ze dolle pret.
De wind blies het vlokje de lucht in en liet hem draaien en dan lachte het vlokje van plezier.
Maar hoe het sneeuwvlokje het ook probeerde, de andere vlokjes bleven hem plagen en uitlachen. Ze waren op een dag zo gemeen tegen hem dat hij tranen in zijn ogen kreeg.
De wind probeerde hem te troosten, maar niets hielp.
Het sneeuwvlokje begon steeds harder te huilen. Zijn tranen veranderden in hagelstenen en vielen boven op de andere sneeuwvlokjes.
‘Au, au!’, riepen ze, toen ze de hagelstenen op hun hoofd en armen kregen. ‘Hou op!’
Maar het sneeuwvlokje was zo verdrietig, dat er steeds meer tranen kwamen. De andere vlokjes begonnen nu ook te huilen, maar dan van de pijn.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek