Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Op zoek naar jou
Hoe vind ik de ware?

Auteur

Dolores Dimic

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op zoek naar jou – Hoe vind ik de ware? beschrijft een beproefde formule die je helpt je liefdespartner te vinden. Als je weer een verkeerde keus hebt gemaakt, als je gekwetst bent door een partner, als je relatie gewoon niet werkte of als je je alleen maar afvraagt hoe en waar je je speciale liefde kunt vinden: dit boek gaat al je vragen beantwoorden en je systematisch naar de juiste persoon leiden, zodat je nooit meer voor de ‘verkeerde’ partner valt. Op zoek naar jou staat vol met tips, oefeningen en praktijkvoorbeelden en raakt alle essentiële aspecten van de zoektocht naar een partner. Verfrissende, inspirerende en zeer motiverende lectuur. Pas de formule toe, deel je inzichten met anderen – en geniet van het resultaat!

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1968 en ik ben NLP Master Practitioner. Mijn energie besteed ik aan het coachen van singles op hun reis naar de juiste liefdespartner. Nadat ik op mijn eigen reis veel kikkers gekust had en (bijna) alle fouten had gemaakt die een single kan maken, vond ik mijn liefdespartner in 2008. We wonen samen op het mooie eiland Texel."

Productinformatie

ISBN
9789402215427 / 978-94-022-1542-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-03-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
86
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Als je relaties hebt gehad die uit elkaar zijn gegaan of als je de neiging hebt op de voor jou verkeerde partner te vallen, of als je het idee van een liefdespartner gewoon niet aantrekkelijk vindt, kan het zijn dat je overtuigingen hebt die niet nuttig voor je zijn. Een overtuiging is een bewust of onbewust concept waarvan je gelooft dat het waar is, omdat je het zelf mee hebt gemaakt en je eigen conclusies hebt getrokken (bijvoorbeeld ‘Mijn ouders hielden niet van me en dat betekent gewoon dat niemand van me kan houden’), of omdat iemand jou herhaaldelijk zogenaamde ‘waarheden’ heeft verteld (bijvoorbeeld ‘Je bent zo lelijk, je zult nooit een partner vinden’). Belemmerende overtuigingen zijn gedachten die ervoor zorgen dat je je slecht gaat voelen, onwaardig voelt, boos wordt, bang wordt. Deskundigen noemen ze belemmerend omdat ze niets positiefs aan je leven toevoegen. Ze kunnen zelfs jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid aantasten. Waarom zou je eraan willen vasthouden? Voor het geval dat je denkt: ‘Maar ik kan er niets aan doen, ze ZIJN er gewoon!’ ga ik nu tegen je zeggen: ‘Jawel, dat kun je WEL.’ Je kunt ermee ophouden gedachten in je hoofd rond te laten sluipen die slecht voor jou zijn. In dit hoofdstuk laat ik je zien hoe dat gaat.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek