Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Affirmeren daar word je blij van!

Auteur

Cees Romijn

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In een niet te stoppen stroom verwerkt jouw brein allerlei gedachten. Dag en nacht gaat het maar door. Voor een groot deel zijn het gedachten die je gisteren en daarvoor ook al had. Vaak zijn het negatieve gedachten. Als je dagelijks affirmeert voeg je zelf heel bewust positieve impulsen toe aan die stroom gedachten. Zie het als een medicijn voor je brein. Affirmaties geven een boost aan je zelfvertrouwen en aan je enthousiasme. Daar word je dus een gelukkig en blij mens van. Hoe je leert affirmeren lees je in dit boek.

Over de auteur

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dat was de grootste les die ik leerde in de mastertrainingen op het gebied van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en Life Coaching. Ik kwam daar tot de ontdekking dat je veel meer kunt dan dat je denkt. Veranderen kan je leren door te spelen met je brein.  Naast het schrijven ben ik ook actief als programmamaker voor RTV Bodegraven, een lokale en regionale radiozender."

Productinformatie

ISBN
9789402216011 / 978-94-022-1601-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-05-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
82
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Hé, jij daar …

Ja, jij. Luister eens even naar me, ik wil het even met jou over jou hebben. Je verspilt momenteel wel erg veel tijd door te luisteren naar wat anderen van jou vinden; laat jezelf toch niets negatiefs aanpraten; je bent een mooi en prachtig mens, niemand zal dat ontkennen. Laat jouw geluk vooral niet van anderen afhangen; het interesseert anderen feitelijk geen lor hoe jij je voelt, begrijp je? Het zijn die irritante stemmetjes in je eigen hoofd die telkens van die rare dingen zeggen en herhalen over jou en over jouw gedrag. Die stemmetjes in je eigen hoofd doen jou daardoor echt pijn, dus wordt het tijd dat je dat verandert, dan hoef jij jezelf niet meer te haten en kun je meer aandacht besteden aan je eigen ontwikkeling en je eigen succes. Gebruik daarvoor je wilskracht en je doorzettingsvermogen en ontwikkel de talenten waar je nu al over beschikt. Ga ervoor. Houd van jezelf en ga aan het werk; imiteer niemand, dat is helemaal niet nodig; je bent veel beter dan de kopie van een ander; jij bent perfect ondanks je eventuele onvolkomenheden. Dat alles maakt jou jou en dat is mooi meegenomen, want je hoeft niet op iemand anders te lijken om er bij te horen, word dus geen namaak. Weet je, er zijn mensen die om je geven. Ze houden onvoorwaardelijk van je, geef hen de aandacht en de liefde die ze verdienen. Jij bent de enige persoon op aarde die van jouw leven ook jouw succes kunt maken, niemand anders kan, zal en wil het voor je doen. Leer te begrijpen hoe jouw brein werkt en dan wordt het duidelijk wat jij allemaal kunt en dat is meer, veel meer dan jij nu denkt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek