Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ik Ben
De emotie van een gedachte

Auteur

Pascale Melissen

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ik Ben - De emotie van een gedachte geeft je inzicht in je eigen denken. Je gaat op een hele luchtige manier je denken onderzoeken. Je onderzoekt bijvoorbeeld wat onrust veroorzaakt. Door aan je gedachte geen oordeel of mening te koppelen ervaar je meer rust. Op het moment dat jij van iets niets maakt, zal het je fysiek en geestelijk niet zo drastisch beïnvloeden. Door gewoon te “zijn” sta je meer in je eigen kracht. In dit boek worden voorbeelden gegeven vanuit mijn eigen lifecoachingpraktijk en tevens uit mijn eigen leven. Daarnaast bied ik je simpele oefeningen uit mijn trainingen. Deze kunnen je hopelijk een beetje op weg helpen naar een rustige staat van wie jij oorspronkelijk bent.

Over de auteur

"Als kind had ik al de behoefte om mensen te onderzoeken en het gevoel dat er meer was tussen hemel en aarde. Dat heeft mij doen besluiten een opleiding lifecoaching te gaan volgen. Het helpen van mensen die niet lekker in het leven staan geeft mij voldoening. Elk mens heeft recht op een stukje geluk, maar velen hebben geen idee dat het geluk vanuit jezelf mag komen. Daar help ik waar ik kan. Door puur te kijken wie jij bent en wat jij nodig hebt."

Productinformatie

ISBN
9789402216394 / 978-94-022-1639-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-05-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
80
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Bedenk goed dat gisteren verleden tijd is en morgen bestaat nog niet. Dus NU is alles wat je hebt. Hoe kan het dan dat we allemaal besluiten meer uit het nu te leven dan erin?
Geniet, hou van jezelf en dan hoor ik vele mensen ‘mmm’ zeggen. Je moet het in dit leven met dit lichaam doen, dus waarom niet accepteren wie en wat je bent en daar eens mee gaan samenwerken? Jij kunt je grootste vijand zijn, maar ook je allerbeste vriend. Je hebt een keus en ik verzeker je dat je van die laatste een stuk gelukkiger wordt. Mensen vinden zich te dik, te dun, te lelijk, noem maar op. Maar dat is wel wie jij nu bent en dat gaat niet veranderen als jij daar niet met liefde iets aan wilt veranderen.
Het leven daagt je uit, toont je alles waar jij aan mag werken, jij ziet en hoort datgene wat bestemd is voor JOU. Dan heb je de keus om er iets mee te doen of om er niets mee te doen. Niets ermee doen is een gemiste kans. Het leven toont je alles wat je nodig hebt, maar je ziet het af en toe gewoon niet. Leer weer te luisteren en te kijken naar wat het leven je aanbiedt. Een negatieve situatie is slechts een uitdaging in jouw proces, het daagt je uit. Jij kunt groeien van negatieve situaties, het maakt je sterker. 
Jij zit in de wereld en de wereld zit in jou, elk mens, elk dier, elk plantje voegt iets toe aan het grote geheel. We zijn allemaal een schakel in de grote eenheid en iedereen voegt iets toe. Dus stop met klagen: "Ik heb geen tijd…" Maar maak tijd voor dat wat je wilt doen, het geeft je er altijd weer positieve energie voor terug.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek