Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Fouten maakt iedereen

Auteur

Krijn van der Heijden

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Irene Witjes verwacht dat zij en haar man Sjef met een mooi bedrag op de bank van hun pensioentijd kunnen gaan genieten. Maar al tijdens hun eerste vakantie loopt hun relatie spaak. Op een mysterieuze manier verdwijnt er geld van hun rekening. En wie is die sjofele kerel die rondhangt in Irenes winkel? Fouten uit het verleden van zowel Sjef als Irene achtervolgen hen en halen hun levens overhoop. Irene doet een poging om een einde te maken aan haar problemen, maar deze loopt uit op een afschuwelijk persoonlijk drama. Fouten maakt iedereen. Maar hoe kan zij ermee verder leven?

Over de auteur

"Fouten maakt iedereen is mijn derde psychologische roman die bij Boekscout.nl uitkomt, na Gistende Kokosnoot (januari 2012) en Morgen zal ik dansen (december 2012). Schrijven doe ik al mijn hele leven. Voor mijn werk als gemeenteambtenaar schreef ik juridische boeken, artikelen over overheidsthema’s en tientallen juridische internetcolumns. Voor mijn persoonlijke plezier schrijf ik verhalen en romans, vaak over hoe gewone mensen in bijzondere situaties kunnen handelen. Wat mij betreft is dit niet mijn laatste boek."

Productinformatie

ISBN
9789402217537 / 978-94-022-1753-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-06-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
244
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

’Met Irene.’
Stilte.
‘Hallo!’, roep ik, maar intuïtief weet ik al wie ik aan de lijn heb.
‘Ik wil je spreken.’
‘Ik jou niet. Donder alsjeblieft op.’ En ik verbreek de verbinding.
Een paar minuten later, nadat ik me heb afgedroogd en een slip en beha heb aangetrokken, gaat de telefoon opnieuw. Ik wil niet opnemen, maar het ding belt maar door. Het wijsje van The arrival of the Queen of Scheba uit Händels oratorium Salomon, dat Annelien er in een dolle bui op heeft gezet. Terwijl het ding geluid blijft maken, trek ik langzaam een broek en een trui aan. Na een keer of acht houdt het wijsje op. Ik kijk op de display en toets de gesprekkengeschiedenis in. Onbekend 06-nummer. Ik loop naar de keuken en begin aanstalten te maken voor het klaarmaken van het eten.
Opnieuw de telefoon. Ik kan hem niet eindeloos laten gaan zonder te reageren, want het kan immers ook iemand anders zijn. Francien, bijvoorbeeld, met een voorstel om vanavond samen iets leuks te gaan doen. Dat zal trouwens niet kunnen, want Jan Willem komt.
‘Hallo?’
‘Leg niet neer, Irene. Ik wil je spreken.’ De stem van Arend.
‘Je valt me lastig. Hou daarmee op!’
Het is even stil. ’Natuurlijk houd ik op. Onder voorwaarden.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek