Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Fortuin

Auteur

Pim Torn

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tom Zalbergen erft bij het overlijden van zijn grootmoeder een fortuin. Hij vestigt zich in het sfeervolle Wassenaar en er lijkt een zorgeloze toekomst voor de jonge miljonair te zijn weggelegd. Toch loopt alles anders dan hij het zich had voorgesteld. Als hij wordt uitgenodigd voor een boottocht met een geheimzinnige buurtbewoner, doet hij een ontdekking die zijn leven zal veranderen. Hij raakt betrokken in het complexe netwerk van de Haagse onderwereld. Wie kan hij vertrouwen? En hoe kwam zijn grootmoeder aan dat kapitaal?

Over de auteur

Ik ben geboren op 26 juni 2001 in Gouda. Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn liefde voor tekenen en schrijven. Na een aantal gedichten en korte verhalen, begon ik op twaalfjarige leeftijd met het schrijven van dit verhaal. Hoewel ik geen vastomlijnd plan had, schreef ik tussen mijn huiswerk voor de brugklas en tweede klas VWO gewoon door. Het verhaal werd steeds groter en ontwikkelde zich uiteindelijk tot mijn eerste detectiveroman.

Productinformatie

ISBN
9789402217612 / 978-94-022-1761-2
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
19-06-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het was een stille en donkere nacht. Een paar bomen aan de zijkant van de verlaten parkeerplaats stonden als dreigende reuzen in het plantsoen. Bijna geruisloos reed er een auto met gedempte lichten over het beton. Af en toe knarsten de banden. Opeens stond het voertuig stil. Langzaam ging het portier open. Een kleine man met een zonnebril over zijn ogen kwam uit de wagen, keek snel rond en greep resoluut naar een glinsterende koffer, die door het licht van de autolampen uit de nacht tevoorschijn was gekomen. Snel stapte hij met de koffer in zijn hand weer in en stoof de duistere nacht in. Tussen twee struiken in stond een tweede koffer, identiek aan de vorige.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek