Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zoektocht naar het oude leven

Auteur

Amina Frowijn

Uitvoering
Paperback
Prijs
14 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Wat als je vader boos is, omdat je moeder is verdwenen? Amaurea is een elf. Haar vader is boos op alles en iedereen. Amaurea vlucht uit het kasteel waarin ze is opgegroeid. Tijdens haar vlucht ontmoet ze iemand. Hij vertelt haar schokkend nieuws. Hun avontuurlijke zoektocht leidt tot een bijzondere vriendschap.

Over de auteur

"Ik ben Amina en ik ben geboren in 2001. Ik hou erg van lezen, vooral van spannende en avontuurlijke verhalen. Ik hou ook van verhalen schrijven. Daarom heb ik een spannend en avontuurlijk verhaal geschreven."

Productinformatie

ISBN
9789402218848 / 978-94-022-1884-8
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
14-08-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ze renden al een tijdje en ze vroeg zich af waar ze heen gingen, tot ze plots het angstaanjagende gehuil weer hoorden. Er sprong een eolf vlak voor haar en ontblootte zijn tanden, ze greep haar boog en schoot een pijl in zijn kop. Direct verschenen er meer, ze liepen grommend op haar af. Angstig keek ze om zich heen, maar ze zag Bartholomeüs nergens. Ze schoot meer en meer pijlen in de koppen en in de lichamen, maar leek - ondanks het snelle schietwerk - te verliezen. Ze pakte haar zwaard, ze wilde niet nog meer pijlen verliezen en ze begon op de eolven in te hakken. Nog steeds zag ze Bartholomeüs nergens, een angst groeide in haar. Straks hadden ze hem van achteren aangevallen en gedood! Waar moest ze dan heen? Hoe moest ze dan haar moeder vinden? Vragen spookten door haar hoofd en overmanden haar, een eolf sprong op haar en beet in haar rechterbeen. Ze gilde het uit van de pijn en viel neer op de grond. Ze zag hoe de eolf zijn klauw optilde waarmee hij haar in haar gezicht sloeg. Warme vloeistof liep over haar gezicht, het was bloed. De pijn was ondraaglijk en het voelde alsof haar linkeroog opengescheurd was, angstig keek ze naar de eolf. Het viel haar op dat hij een zwarte streep in zijn nek had, alle eolven stonden om hen heen, blijkbaar was hij de leider. De eolf deed zijn bek wijd open en keek haar intens gemeen aan. Ze wist dat dit haar einde zou worden en deed haar ogen dicht, wachtend op de genadeslag.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek