Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens

Auteur

Margo Huggers

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De zevende kristalvrouw is een goede inleiding voor diegenen die willen leren hoe zij met natuurwezens kunnen communiceren. Margo Huggers wist altijd al zeker dat ze bestaan, als kind heeft ze veel kabouters, elfen en feeën getekend. Vanaf ongeveer 2003 voert ze vele gesprekken met de verschillende soorten wezens: kabouters, deva’s (plantenwezens), elementenwezens en ook koningen en koninginnen van verschillende natuurrijken. Ze vertellen haar hoe ze leven en werken. Hun boodschappen zijn een signaal voor de wereld: ‘Mensen, ga beter om met jullie planeet. Maak weer contact met de natuurwezens en ga met hen samenwerken.’

Over de auteur

"Met de natuur en muziek heb ik (milieukundige 1963) een grote verbinding. Ik houd van wilde planten, verbouw zelf groenten en bloemen en maak trektochten met mijn ezel. Als fagottiste speel ik in een symfonieorkest en in Bachcantates. Ik heb de gave om natuur- en lichtwezens waar te nemen en met hen te communiceren. Ik geef daarover workshops en kan naar uw tuin komen om te vernemen welke boodschappen de wezens voor u hebben."

Productinformatie

ISBN
9789402219661 / 978-94-022-1966-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-09-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
154
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Sneeuwkristalwezen
M: Er ligt veel sneeuw. Sneeuwkristalwezen, hoe zie je er uit?
S: Wij zijn met veel, met heel veel. Elk sneeuwkristalwezen strooit miljoenen vlokken. We lijken op lichtwezens, fluoriserend licht in geel, groen, lichtblauw, roze, paars, oranje, rood, in alle kleuren. We zijn zeer ijl, zo ongeveer de ijlste wezens die bestaan. Alleen gletsjerwezens, van dat blauwe ijs, zijn ijler.
M: Waarom komen jullie?
S: Om te zuiveren, wij willen de gedachten van mensen schoon maken en vertellen dat zij een zuivere ziel hebben. Wij dwingen mensen om in de buurt van hun huizen te blijven, niet ver weg te gaan met hun reismachines (auto’s) en dan na te denken, of nog beter, te voelen over hun diepste zuiverheid. Sneeuwpret bij kinderen maakt verbinding, bij volwassenen ook. Het roept verwondering op: "Wat is de wereld toch mooi!" Iedere ziel is diep van binnen zuiver. Mensen zijn dat vergeten. Wij herinneren aan zuiverheid, aan schoonheid en eenheid.
M: Sturen jullie andere wezens weg nu?
S: Natuurlijk niet, dat is een vraag van een mens die alleen met uiterlijke ogen kijkt en alleen sneeuw ziet. Wij zuiveren ook de andere wezens: die van de wind, de aarde, het water.
M: Wat als het water bevroren is, hoe zit dat met de waternimfen?
S: Die nimfen laten water bevriezen, zij werken nu heel hard om met hun gedachten water te bevriezen, om het water hard te laten zijn. Zij doen een soort hypnose met het water, ze zetten al de bewegende moleculen stil. Dat gaat puur met gedachtenkracht.
M: Wonderlijk, prachtig verhaal! En als het gaat dooien?
S: Simpel, dan laten wij gedachten van bevriezing los.
M: Voelen de waternimfen schaatsende mensen?
S: Ja, dat vinden ze leuk, want mensen die schaatsen houden van het leven. Ze bewegen graag en hebben plezier.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Mariken van Boekel op 10-02-2022
Fijn boek om te lezen over hoe margo contact heeft met natuurwezens, waar wij nog veel van kunnen leren.
door Diane op 25-05-2022
Prachtig geschreven. Ik heb altijd al een bijzondere binding gehad met de natuur,de wereld, en al wat is. Ik kijk nu nog met meer respect naar alles wat zichtbaar, en onzichtbaar is.