Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een Andere Kijk
Vrijheidsdressuur in de praktijk

Auteur

Tessa Driesen

Uitvoering
Paperback
Genre
Dieren
Reviews
5,0 / 5 (6 reviews )
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit boek vertelt Tessa over haar bijzondere band en avonturen met haar pony Whisper. Dankzij de vrijheidsdressuur heeft ze een andere kijk gekregen op de paardenwereld, waardoor ze op een liefdevolle en respectvolle manier met haar paard omgaat. Ze legt dan ook graag uit hoe je zelf kunt beginnen met de vrijheidsdressuur en hoe je net als Tessa kunt werken. Door de vele tips die ze meegeeft in het boek kun je ook zelf met je paard aan de slag. De enige dingen die belangrijk zijn, zijn liefde, plezier en samenwerking!

Over de auteur

"Ik ben Tessa Driesen en ik ben geboren op 1/10/1999. Ik studeer dierenzorg. Als klein meisje was ik al helemaal gek op paarden. Door op een andere manier met mijn pony om te gaan, kregen we een sterke band samen. Graag wil ik mijn ervaringen doorgeven aan andere mensen."

Productinformatie

ISBN
9789402226423 / 978-94-022-2642-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-05-2016
Taal
Nederlands

Genre
Dieren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
78
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Ik hecht heel erg veel belang aan plezier en samenwerking. Ik merk ook dat veel mensen dat waarderen. Zo krijg ik bijvoorbeeld regelmatig reacties dat mijn foto's om weg te smelten zijn en dat ik knap werk lever. Ik waardeer het dan ook enorm wanneer andere mensen mijn werk accepteren. En toch kan iedereen op dezelfde manier werken als ik. Het is gewoon het principe om je paard te leren begrijpen. Je moet er gewoon heel veel geduld voor hebben. Je moet ervoor zorgen dat je op een manier werkt die voor beide goed aanvoelt. Door de manier waarop ik met mijn paard omga, heb ik een hele andere kijk gekregen in de paardenwereld. Ik ben altijd al iemand geweest die eerder voor het belonen was dan voor het straffen. Maar dankzij de vrijheidsdressuur heb ik nu echt mijn eigen weg gevonden op de manier hoe ik het wil doen.

In dit boek zou ik dan ook graag mijn eigen visie willen uitdragen om zoveel mogelijk mensen Een Andere Kijk in de Paardenwereld te kunnen geven. Mensen hebben vaak maar één zicht voor ogen: een hoofdstel en een zadel. Dat vind ik persoonlijk zo stijf bekeken. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om met paarden om te gaan, probeer het dan ook. Ik wil graag al mijn ervaringen met jullie delen en zoveel mogelijk meegeven, zodat je ook zelf aan de slag kunt in de vrijheidsdressuur. Vrijheidsdressuur is zoveel meer dan een kunstje.

Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Mille Vermeulen op 06-05-2016
Prachtig om te zien hoe gepassioneerd Tessa omgaat met haar paard!
door romy op 06-05-2016
geweldig echt super leuk
ik ga hem zeker lezen en dan laat ik weten wat ik van vond
tessa is zoiezo al geweldig met whisper en vind ze zo al geweldig nu een boek is helemaal perfect

proficiat tessa !!!
door Grootste fan van tessa ?? op 24-05-2016
Het is super mooi geschreven alles is goed uitgelegd en heel leuke foto's. Je kan echt een voorbeeld nemen van tessa!
door jef op 30-05-2016
echt een aanrader voor elke paardenliefhebber. een boek vol tips en wat je in één ruk wil uitlezen!
door RUDI op 13-06-2016
inspirerend mooi en fantastisch verhaal geschreven door een 16 jarige paarden liefhebster
door Charlotte op 26-09-2016
geweldig boek! zeer goed om uit te leren, zowel over tessa zelf als uit haar ervaringen etc ! een echte aanrader om te kopen!