Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Magnesium kookboek
Lekkere en makkelijke recepten met magnesiumrijke voeding

Auteur

Annelies Dicke en Floor Mulder

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen, of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel. De recepten in dit boek zijn rijk aan magnesium, en makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress, en meer energie!

Over de auteur

Annelies Dicke (1960) en Floor Mulder (1957) hebben samen het bedrijf Magnesium Forever. Annelies is van oorsprong fysiotherapeut en acupuncturist en runt haar wellnesspraktijk in Putten. Floor is fotonentherapeut en eigenaar van het Gezondheidscentrum-Plus in Soest. In hun werk ontdekten ze dat veel klachten ontstaan door een gebrek aan magnesium, én dat er een grote behoefte is aan meer kennis hierover. Met dit boek willen ze alle vragen die leven onder hun klanten beantwoorden.

Productinformatie

ISBN
9789402229431 / 978-94-022-2943-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-09-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Dit kookboek staat vol met gerechten die veel magnesium bevatten. Snel, makkelijk en gezond. Wij merkten namelijk in ons werk maar ook in de wereld om ons heen dat er veel behoefte is aan meer kennis over magnesium.

In onze praktijken met behandelingen op gebied van wellness en gezondheid hadden wij regelmatig klanten met problemen die we niet naar wens konden oplossen binnen de therapieën en massages die wij geven. Wat speelde er toch, bij de klachten van deze cliënten? Tijdens onze zoektocht naar oorzaken - en een oplossing - kwamen we al snel uit op het mineraal magnesium.
Magnesium heeft een enorme invloed op onze gezondheid en welbevinden. Het is dan ook niet gek dat tekorten eraan ingrijpende klachten kunnen geven. Helaas hebben mensen in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Ons voedingspatroon is niet meer toereikend om voldoende magnesium uit te halen, en we hebben vaak meer stress dan gezond is.

Wij besloten onze kennis te bundelen en samen het bedrijf Magnesium Forever op te richten. Naast de behandelingen die wij geven, ontwikkelden we na uitvoerig onderzoek een aantal magnesiumsupplementen. In onze praktijken boeken we geweldige resultaten met deze supplementen en met het toedienen van magnesium via de huid (bijvoorbeeld door voetenbaden en met massages).

Veel van onze klanten voelen zich aanzienlijk beter en raken gefascineerd door dit krachtige mineraal. Ze stellen ons vragen over magnesium, zoals: Hoe kan ik mijn magnesiumgehalte op peil houden? Welke voedingsmiddelen bevatten magnesium?

Zo ontstond het idee voor dit kookboek. U vindt hierin niet alleen lekkere recepten, maar ook informatie over het anti-stressmineraal magnesium en weetjes over groenten en het fruit. Ook vertellen wij u over onze eigen magnesiumcapsule, die u kunt gebruiken als aanvulling op uw voeding.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek