Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Erindi

Auteur

Dries Dereymaeker

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,9 / 5 (7 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op een dag wordt het koninkrijk Estordia aangevallen door een oude vijand genaamd Egmond. Hij heeft jaren gezocht naar een manier om Estordia te overwinnen en nu heeft hij die eindelijk gevonden! Milan, Emma en Arthur, drie doodgewone kinderen, worden door het lot uitgekozen om Egmond te stoppen. Gelukkig staan de drie vrienden niet alleen voor deze loodzware opdracht. Tijdens dit spannende avontuur krijgen ze de hulp van een aantal mysterieuze wezens en een vleugje magie ...

Voor lezers vanaf tien jaar die dol zijn op spanning en avontuur.

Over de auteur

De achttienjarige Dries Dereymaeker komt uit Erpe-Mere. Naast zijn passie voor voetbal houdt hij ook van schrijven. Hij vindt het fantastisch om af en toe te kunnen wegdromen in de wereld van een goed boek of een goede film. Dat heeft ook de aanzet gegeven tot zijn eerste eigen werk. Hij hoopt hiermee een verhaal te creëren waar zijn lezers in kunnen wegvluchten als daar even nood toe is.

Productinformatie

ISBN
9789402229998 / 978-94-022-2999-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-10-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
186
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het geritsel was luid en het werd steeds luider! De kinderen voelden zich niet op hun gemak. Hun instinct zei hen dat ze zich moesten omdraaien en hun paarden de sporen moesten geven, maar toch deden ze dat niet. Ze waren veel te nerveus en veel te nieuwsgierig om nu weg te gaan. De drang om de geheimen van dit bos bloot te leggen was veel te sterk. Toch wisten de kinderen dat hier blijven wel eens de verkeerde keuze kon zijn. Het geluid in de struiken was bovendien niet het enige waar ze bang voor waren: ze voelden ook al de hele tijd dat ze door meerdere ogen bekeken werden.
De sfeer was nu zo angstaanjagend dat ze bijna verstijfden van de angst. Milan voelde hoe zijn hart klopte in zijn keel. Zijn handen trilden en hij deed het bijna in zijn broek van de schrik. Jammer genoeg... bleek niet veel later dat deze schrik ook zeer terecht was!

Reviews (7)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Patricia Sagaert op 26-12-2016
Dit is een topboek, wat een debuut! Prachtig verteld, spanning goed opgebouwd, mooie beschrijvingen van de natuur die me doen denken aan de watervallen van Plitvice,Kroatië.
Ik kijk al uit naar de opvolger!
door Lana Mouha op 20-12-2016
Leuk verhaal. Het leest gemakkelijk bevat spanning, vriendschap en mysterie. Je wereld is mooi uitgedacht. Top! Ik wil graag meer werk van je lezen :)
door Rob D'Haens op 21-11-2016
Geweldig verhaal van een geweldige schrijver!
door Antje Willems op 03-11-2016
Topprestatie! Het boek heeft een erg professionele kaft en het is goed geschreven! Wij willen een vervolg!?
door Wouter op 26-10-2016
Super boek. Het verdient een plaatsje naast mijn boeken van Harry Potter. Hopelijk komt er snel een vervolg.
door Celien op 15-10-2016
Fantastisch boek ! ;)
door Nico verstraeten op 14-10-2016
Topboek! Kan niet beter! Ik wil nu al het vervolg!