Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een nieuwe morgen

Auteur

Sandra Kamphuis

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sandra Kamphuis heeft dit boek geschreven voor een ieder die moeite heeft te geloven in zijn eigen kracht. In liefde en licht en in het genezen van psychische aandoeningen, vooral wanneer deze langere tijd bestaan. Voor een ieder die in de spirituele wereld wil geloven en de oneindige mogelijkheden die zij ons biedt. Haar boek ‘Een nieuwe morgen’ is een boek vol donkere dagen en een boek vol licht. Zij vertelt over de balans in het leven, angsten en de betekenis van psychische ziektebeelden in de spirituele wereld. Het is een verfrissend, veelbelovend en verrijkend boek geworden.

Over de auteur

Sandra kamphuis komt uit Eemnes, is getrouwd en moeder van drie jongens. Zij is op jonge leeftijd geadopteerd uit Griekenland. Tijdens haar jeugd maakt zij veel verdrietige dingen mee. Ze is bang voor haar eigen spiritualiteit en opdracht in het leven. Ze speelt in cabaretgroepen en schrijft teksten en muzieknummers. Door het overlijden van een vriendje gaat zij haar weg als Alternatief therapeut/Medium. Ze wordt ziek, raakt volledig uit balans en schrijft dit boek.

Productinformatie

ISBN
9789402230185 / 978-94-022-3018-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-11-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
234
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Op een dag reed ik met de auto naar Baarn toen ik de achterbuurjongen zag fietsen. Er gebeurde iets heel raars, ik zag hem en wist dat hij ernstig ziek was. Meteen begreep ik dat ik dat niet tegen hem kon zeggen, ik besloot hem gewoon in de gaten te houden. Het werd een warme zomer en Bart, de buurjongen, speelde veel met mijn twee zonen in onze tuin, waar we een zwembadje hadden opgezet voor de kinderen. Hij was vijftien jaar jong, maar was erg gek op kinderen en zij waren erg gek op hem. Het was een "bijzonder" kind, een jongen die iedereen graag mocht, geen nare puber maar geliefd door iedereen. Met mijn dikke buik zat ik in de zon en de jongens speelden met Bart in het water. Eindeloos plezier hadden ze met elkaar. Er werd gevoetbald, met water gegooid en lekker gegeten en gedronken. Het was de zomer van de Leeuwenkoning, een Walt Disney-film, een van de mooiste video’s ooit! Deze zomer en deze video zouden we nooit meer vergeten.
Ook met de buren was het gezellig, we barbecueden met elkaar. Maar al snel werd de mooie zomer erg donker voor onze lieve Bart. De zomervakantie was voorbij, en iedereen ging weer naar school. Ik zat thuis met een van mijn zonen en mijn dikke buik, en we keken samen de Leeuwenkoning. Vaak keken er andere kinderen bij ons en we hadden het best gezellig zo met elkaar. Maar met Bart ging het niet goed en alles wat ik doorgekregen had over hem had ik allang verstopt, heel ver en diep weg. Ik zag hem zitten in zijn zolderkamer in het raamkozijn, we lachten naar elkaar maar hij had pijn, dat kon je duidelijk zien.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek