Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De weg naar gezondheid
Gids voor de reguliere, complementaire en alternatieve gezondheidszorg in Nederland

Auteur

Juliette La Brijn

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Gezond zijn, wie wil dat niet? Dit boekje is een gids, die de keuze van jouw weg naar genezing gemakkelijker maakt. Welke therapie is voor jou geschikt? Juliette schetst in heldere woorden de huidige situatie van de Nederlandse gezondheidszorg. Ze bespreekt de achtergrond van de scheiding tussen reguliere en alternatieve geneeswijzen en zet daar haar vraagtekens bij. Hierdoor kun je met meer inzicht je eigen pad naar gezondheid bewandelen. Inclusief een top 10 van betrouwbare alternatieve geneeswijzen en interviews met 10 gepassioneerde therapeuten.

Over de auteur

Juliette La Brijn is in 1959 geboren in Rotterdam. Na pedagogische wetenschappen te hebben gestudeerd aan de universiteit van Leiden, heeft ze een HBO-opleiding in kinesiologie afgerond. Zij werd getroffen door de ontdekking dat opvoeding, emoties, overtuigingen en gezondheid elkaar sterk beïnvloeden en past dit nu toe in haar eigen succesvolle praktijk. Het is haar diepe wens dat de voordelen van alle geneeswijzen en disciplines gebruikt worden, elkaar versterken en in dienst staan van de gezondheid en vitaliteit van iedereen.

Productinformatie

ISBN
9789402230307 / 978-94-022-3030-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-10-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
160
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De reguliere gezondheidszorg heeft een heel andere benadering van ziekte en gezondheid dan de alternatieve gezondheidszorg. Wat zijn die verschillen en zijn er ook overeenkomsten? Als we dat weten, krijgen we meer inzicht in en overzicht over het aanbod van de gezondheidszorg. Praktisch gezien betekent dat, dat we een betere keuze kunnen maken uit het aanbod van artsen en therapeuten, zodat we zelf kunnen beslissen wat op dit moment het beste helpt bij onze klachten. Het kostenplaatje wordt in dit boek niet vergeten. Er is een duidelijke uitleg wat wel en niet vergoed wordt en waar je op kan letten. De interviews met alternatieve therapeuten zijn leuk om te lezen en geven antwoord op vragen die je misschien hebt. Hoe ziet een consult bij de homeopaat eruit? Helpt de osteopaat je van je rugklachten af? Hoe stelt de acupuncturist een diagnose? Veel vragen worden beantwoord.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek