Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eye
Antraïc

Auteur

Nina de Lange

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Skal en Evyrild, twee geheim agenten van het mysterieuze Eye, gaan naar Antraïc. Wie of wat wil deze planeet met zijn inwoners in complete chaos storten? Het is een race tegen de klok om alle puzzelstukjes te verzamelen. Wanneer ze ook nog eens ontmaskerd worden door de koning, lijkt een onheilspellende oorlog niet meer te voorkomen. Plotseling verbannen door ‘de Meester’ en gestrand in een vreemde, onbekende wereld worden de twee vrouwen gedwongen om samen te werken. Vriendschap, liefde, achterdocht en verraad wervelen om hen heen, terwijl ze alles op alles zetten om hun missie te volbrengen en Antraïc te redden.

Over de auteur

Nina de Lange (1987) leerde als tiener de wereld van de fantasyromans kennen. Gezeten naast haar vader verslond zij boek na boek. Toen de boeken in haar kast steeds meer op elkaar begonnen te lijken, besloot ze haar eigen roman te schrijven met alle bekende elementen, maar dan nét even iets anders. Het idee voor geheim agenten komt uit haar werk als communicatieadviseur en vandaaruit is het verhaal uitgegroeid tot een spannende race tegen de klok!

Productinformatie

ISBN
9789402230338 / 978-94-022-3033-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-10-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
250
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘AAAAAAHHHH!’ Een man rent in blinde paniek door de overvolle straat het pleintje op. Hij is spiernaakt en bedekt met een dikke laag opgedroogd bloed. Gillend springen mensen uit de buurt van zijn uitgestrekte handen, maar ze blijven tegelijkertijd gefascineerd en angstig vanaf een afstandje toekijken. ‘Help me! Alsjeblieft! De daemonen zijn gekomen! Ze worden wakker door ons bloed en komen voor ons! Moord, doodslag en totale vernietiging! Help mij!’ Al schreeuwend draait hij zich om en kijkt Skal voor een seconde recht in haar ogen. De zijne zijn bloeddoorlopen en groot van de pure doodsangsten die de arme man duidelijk in hun ban houden. Hij kijkt om zich heen zonder zijn omgeving daadwerkelijk waar te nemen, volledig losgeslagen van de realiteit. Schuim begint te vormen rond zijn mondhoeken en er druppelt kwijl langs zijn kin. ‘De daemonen! Word wakker inwoners van Lantra! Voordat het te laat is! We zijn verdoemd!'
 
De mensen die nieuwsgierig en angstig in een grote kring rondom de naakte man staan, worden ruw opzij geduwd door een groep sterk uitziende mannen in harnas. De grote zwaarden blijven echter in hun schedes aan de riem van de wachters hangen. De aanvoerder bekijkt het spektakel even en slaakt een diepe zucht. Skal gaat direct rechtop zitten, geïntrigeerd door de reactie van de man. ‘Interessant’, mompelt ze tegen niemand in het bijzonder. ‘Waarom zijn deze heren niet verbaasd? Je gaat haast denken dat dit vaker voorkomt.’
 
‘We hebben er weer eentje mannen! Voorzichtig, laat niks van deze man je aanraken’, instrueert de leider zijn mannen. Snel worden er dikke handschoenen tevoorschijn getrokken en wordt elk stukje blote huid zorgvuldig gedekt. Met een grote stok met een touw eraan wordt de schuimbekkende man in hechtenis genomen.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Attie op 24-01-2017
Prachtig geschreven boek met een spannend verhaal tot en met de laatste bladzijde. Ik hoop dat het aankomende deel 2 net zo spannend is!
door Merte op 20-01-2017
Goed verhaal vol spanning en mysterie. Een kruising tussen sci-fi en fantasy met alle bekende elementen. Spannend tot de laatste bladzijde.
door Erik op 29-11-2016
Een fantasyboek om rekening mee te houden! Het leest lekker vlot en zit vol humor en mysterie. Dit boek w�l je lezen! De schrijfster wil de nieuwe J.K. Rowling worden en dit is een goed begin.
door Lisa op 25-11-2016
Het is een erg spannend verhaal en je wilt het boek in één keer uitlezen! Ik raad het boek zeker aan om te lezen of cadeau te geven. Ik kan niet wachten op het volgende deel!