Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

een reis naar binnen
Zoektocht in het Katharenland, de Algarve en mezelf

Auteur

Cynthia van Asten

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een vermeende burn-out is het startpunt van ‘Een reis naar binnen’, waarin Cynthia je meeneemt door haar helingsproces. Een heling die voert door verschillende landen, belevenissen en dimensies. Door haar directe schrijfstijl voelt de lezer zich helemaal meegenomen in haar avonturen in het Katharengebied en de Algarve. Je maakt kennis met bijzondere plekken, mensen en onwaarschijnlijke ervaringen. In deze reis leert Cynthia dat alle uiterlijke ervaringen alleen iets vertellen over haar innerlijke leven en verwondingen. Doordat zij haar helingsproces als therapeut beschrijft, is ‘Een reis naar binnen’ een handboek geworden voor iedere zoeker die op reis is naar zichzelf.

Over de auteur

Cynthia van Asten–Koëter (1973) is altijd een zoeker geweest. Zoeken naar waarheid en authenticiteit zijn de drijfveren van haar leven. Als energetisch therapeut en Dru-yogadocent heeft zij de middelen in handen gekregen om diep in haar eigen leven te kunnen graven en met haar ervaringen ook anderen te kunnen helpen. Dankzij een uitdaging om van haar levensverhaal een inspirerend boek te maken is zij gaan schrijven met ‘Een reis naar binnen’ als resultaat.

Productinformatie

ISBN
9789402230819 / 978-94-022-3081-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-11-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
226
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Zuid-Frankrijk, herfst 2012
 
Het avontuur begint.
Mijn hart jubelt.
Mijn angst struikelt.
Mijn ego worstelt.
Waar te beginnen?
Wat te doen?
Ik kan wel wat leiding gebruiken.
 
Ik zit in het bizarre kerkje van Rennes-le-Chateau, bekend geworden door het boek De Da Vinci Code van Dan Brown. Het kerkje is bizar, omdat het zoveel tegenstrijdige informatie omvat dat het je al snel duizelt. Het is stil. De weinige bezoekers lopen rond of steken een kaarsje aan. Ik zit op een bankje aan de voeten van een beeld van Maria Magdalena. Ik voel me onzeker. De nachten worden koud en snel zal het herfst zijn. Wat moeten we doen? Ik vraag weer om leiding en verontschuldig mij daar direct voor. Wat ben ik toch een twijfelkont! Er wordt toch fantastisch voor ons gezorgd! Het is alleen maar omdat ik niet in de toekomst kan kijken dat ik zo onzeker ben. In het hier en nu is alles perfect. Ik voel me net een klein kind aan de voeten van haar moeder, zeurend om meer te weten. Ik word stil en zoek het vertrouwen van binnen. Dat is beter. Gelaafd doe ik mijn ogen open en sta op. Het is donker in het kerkje. Aan het eind van het gangpad staat een vrouw met een heel grote hond. Het licht straalt van achteren door de deur naar binnen. Ik zie alleen haar silhouet, haar lange donkere haar en denk verbaasd: daar staat een engel!
Die engel staat blijkbaar op mij te wachten, want ze wenkt me ongeduldig.
"I heard you are looking for a house."
Wat? Hoe weet ze dat? Wie is zij?
"Ik weet een huis voor jullie om de winter door te brengen. Kom mee!"
Ze loopt snel voor me uit door de weinige straatjes die Rennes-le-Chateau telt. Gelukkig had Johan me gezien en komt met de meiden en honden achter ons aan. De vrouw wijst op een appartement boven de boekwinkel.
"Dit kun je huren, zo ben ik ook in Rennes-le-Chateau begonnen. De eigenaar kun je in het restaurant vinden. Ikzelf woon naast de watertoren."
De vrouw loopt alweer weg.
"Wacht even, wie bent u eigenlijk?"
"Mijn naam is Victoria, maar iedereen noemt me Vicky."

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Erna op 02-02-2023
Wat een makkelijk te lezen boek! Ik ben niet echt een lezer, dit boek is heel moeilijk aan de kant te leggen.
Inmiddels ben ik meer over Cyntha te weten gekomen, wat ook de reden is dat ik dit boek heb besteld. Ik werd erg nieuwsgierig naar het eerste deel van haar reis.
Ook al heb ik het haar al eerder (persoonlijk) gezegd, hier nog maar een keer: Lieve schat, je hebt veel meer kracht dan je zelf denkt! Volg je hart en je zult zien dat je al je doelen bereikt.
door Peter op 01-01-2017
Ik heb genoten van het boek; heerlijk en inspirerend om zo met Cynthia mee te reizen op haar levenspad. Ze schrijft boeiend over de uitdagingen die ze tegenkomt en hoe ze daar serieus en met humor mee omgaat.
Heel mooi vind ik ook hoe ze over vergeving schrijft en zo het licht van boven laat doorschijnen in haar daden, die ook voor anderen zichtbaar zijn.
Ze heeft een schrijverstalent en daarom kijk ik er nu al naar uit om ook haar volgende verhalen te kunnen lezen ..
door Marian op 06-12-2016
Een heerlijk vlot lezend boek, dat je al snel meeneemt op het levenspad van de schrijfster. Inspirerend, ook door het vermelden van citaten. Heel veel dank, Cynthia, voor je mee mogen reizen met een deel van je leven! Harte-groetjes van Marian