Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ook poesjes gebruiken smoesjes

Auteur

Anne-Sophie Vos

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Smoes de poes is op zoek naar haar vriend Jos de vos. Staat hij ergens tussen dat groepje dieren? Wanneer ze hem gevonden heeft, gaan ze samen op pad. Onderweg gebeuren er vreemde dingen met Smoes. Wat doet Smoes toch allemaal? Telkens wanneer Jos haar vraagt wat er scheelt, gebruikt ze weer een ander smoesje. Wat zou er echt met haar aan de hand zijn?

Dit boekje probeert met behulp van humor kinderen te overtuigen dat het dragen van een bril niet zo erg is en dat het uitzoeken van een bril een feest kan zijn!

Over de auteur

Anne-Sophie Vos (1991) is van kleins af aan altijd al creatief bezig geweest. Als pas afgestudeerde kleuterleidster vindt ze het dan ook interessant om creatief in te spelen op de problematiek bij kinderen. Ze merkte dat je door gebruik te maken van een boekje, taboes uit de wereld van de kinderen kunt doen verdwijnen. Anne-Sophie is een echte dierenvriend en dat zal altijd merkbaar zijn in haar boeken.

Productinformatie

ISBN
9789402231892 / 978-94-022-3189-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-12-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
36
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Jeroen op 14-12-2016
Ik heb dit boekje gekocht en gebruikt in de klas en het spreekt enorm aan voor de kinderen. Leuke, kleurrijke prenten en een vrolijk en leerrijk verhaaltje! Een aanrader!