Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De duistere held

Auteur

Joachim Rombouts

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Hij noemt zichzelf de Heer van het Onheil. Dat is een toepasselijke naam voor een man die reeds veel onrust in Mythja had veroorzaakt. Ooit waren er tien Legendes, opgericht door twaalf katten, die tegen hem vochten. De katten vernamen door een orakel dat alleen een uitverkorene samen met het zwaard van het licht de schurk kon verslaan. De uitverkorene zou verschijnen in de Grot van de Komst. Sneeuwvlok, een van de twaalf katten, werd naar de grot gestuurd om hem op te wachten...

Over de auteur

Joachim Rombouts uit Hoogstraten is geboren in het magische jaar 2000. Misschien komt hierdoor wel zijn passie voor fantasieverhalen. Als kind kon hij zich uren amuseren met het verzinnen van verhaaltjes. Vandaag laat hij u meegenieten in zijn fantasiewereld met hier en daar een link naar de soms harde realiteit.

Productinformatie

ISBN
9789402232011 / 978-94-022-3201-1
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
16-12-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
226
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Toen hij haar lichaam tussen zijn armen nam om haar te redden, was het al te laat. Hij voelde geen hartslag meer. Nooit had hij zich ingebeeld dat dit zou gebeuren. Nooit had hij gedacht dat zij voor hem ging sterven. Dit had niet mogen gebeuren. Iedereen maar niet zij. Dat Dries vast en zeker zou doodgaan, maakte hem niet uit. Die was niet zo belangrijk als deze vrouw hier in zijn armen. Toch niet zij, zij mocht toch niet sterven. De enige die perfect was. Haar lichaam zag lijkbeek en haar ledematen hingen los. Waarom moest dit toch gebeuren?
"Ik heb je zonet vermoord, Valerie. Daar mag je je dus wel stoer voor voelen", zei Zwartbloed hatelijk. Tim keek Zwartbloed kwaad aan. Hij had dringend iets nodig om zijn emotie en agressie op af te reageren. Die duivelse panter was het perfecte slachtoffer geweest. "SCHIJTPANTER! VALSE KAT! SCHIJNHEILIGAARD!", riep hij naar hem. "Mooie scheldwoorden", merkte de panter rustig op.
Zonder dat hij het echt besefte, liet hij zijn vrouw los om naar de panter te lopen. "Nu kan je je vrouw niet meer begraven", zei de dekselse panter tegen hem en hij keek even naar de rivier waar nu geen lijk meer te zien was, alleen nog maar wat rode vloeistof. "Vind je dit nu serieus grappig?", vroeg hij kwaad aan hem.
Zwartbloed antwoordde: "Wat denk je nu zelf? Natuurlijk vind ik dit grappig."

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Toos op 23-07-2018
Het was zeer boeiend. Chapeau voor de schrijver