Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vooroordelen, visies en onwaarheden van het leven

Auteur

Joost Evers

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Elke beantwoorde vraag maakt je slimmer. De vraag is alleen of je vragen wel de juiste waren? Dit boek leest tussen de regels door, zowel via de maatschappij als via je eigen denkpatroon. Het boek schetst een beeld over wat we serieus zijn gaan nemen. Hoe we onbewust zijn gaan zien, denken en handelen vanuit een realiteit die misschien niet de ware is. Ga er dus gerust voor zitten en denk mee vanuit jouw psychologische wereld!

Over de auteur

Joost Evers (1986) is opgegroeid in Eindhoven. Zijn creatieve drijfveer heeft hij veelal kunnen uitten in de toeristische sector, waar hij afwisselende tijden kende. Zijn onuitputtelijke energie kon hij hiermee gelukkig te baas. Maar datgene waarvan hij dacht dat hij het niet kon - stilzitten - is uiteindelijk zijn uitlaatklep geworden, waardoor hij gevonden en geschreven heeft wat hij zocht.

Productinformatie

ISBN
9789402233407 / 978-94-022-3340-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-02-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
62
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Iedereen vindt het fijn om ergens bij te horen of complimenten te krijgen, dat is en blijft kuddegedrag, niets meer en zeker niets minder. Alles berust nog steeds op dat ene oersyndroom dat ons vermenigvuldigt, maar ons tegelijkertijd verdeelt. Datzelfde syndroom dat ons verenigt… Prachtig, maar niemand, maar dan ook niemand die daar tot op deze dag een stokje voor kan of wil steken… Wat is dat toch?
We denken allemaal op dit moment dat we zijn wie we zijn, dat we bijna alles weten en dat het normaal is wat we weten. Dat het normaal is hoe we leven, en dat we van alles nodig hebben van wat we zien op verschillende media, zolang de rest het ook maar interessant vindt.
 
Geen hond die verder wil denken, het boeit niet, het is zoals het is, nietwaar? In dit korte leven dat wij ervaren, denken we dat we het eeuwige leven hebben.
Elke dag opnieuw dat de wekker gaat en we alsmaar op het werk verschijnen en ons leven ‘leven’. Is dat normaal?
Is het werkelijk normaal om je enige leven zodanig te leven en je voor ten minste 2/3 aan het werk bent voor de vaste kostenposten?
Dat je elke dag opnieuw in de file staat om op je werk te komen? En dan heb ik het daadwerkelijk over het overgrote deel van de mensheid.
 
Dan vraag ik jou: is het werkelijk zo belangrijk om daarmee dat veilige gevoel te temmen?
Is er bij geen enkele persoon opgekomen om eens niet naar je omgevingsfactoren te luisteren zoals je dat helaas van kinds af aan gewend bent?

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek