Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zo simpel is marketing!
75 marketingacties voor gegarandeerd succes

Auteur

Sanne Cramer

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Het draait tegenwoordig om digitale media als Social Media. Voor velen is dit onbekend terrein. Na het lezen van dit boek niet meer: in 75 marketingacties worden de nodige stappen gemaakt om jouw business een vliegende start te geven. Dit zonder marketingkennis en budget!

Marketing helpt bij het vermarkten van aanbod. Daarover is genoeg gepubliceerd. Het boek "Zo simpel is marketing!" is voor mensen die concreet aan de slag willen met het promoten van hun business. Die echt (actie) willen ondernemen. Voor mensen die relaties willen bouwen en meer uit zichzelf en de organisatie willen halen. Met slimme stappen is dit snel realiseerbaar, maar zeggen en doen staan vaak ver van elkaar af. Zonde, een geweldig product of dienst verdient een geweldige marketing!

Over de auteur

De ruim tien jaar kennis en ervaring die Sanne Cramer heeft, deelt zij graag met anderen. Sanne heeft als missie om mensen te helpen in het benutten van online marketing, in het bijzonder Social Media. Dit doet zij onder het label SocialSanne. Naast haar werk als marketeer plaatst Sanne regelmatig marketingblogs op socialsanne.nl.  Zo maakt ze ondernemend Nederland wegwijs in de wereld van internetmarketing.

Productinformatie

ISBN
9789402233773 / 978-94-022-3377-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-03-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
344
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Nieuwe organisaties groeien op met digitale media. Zij zien Social Media als de meest effectieve vorm van marketing en adopteren het direct als onderdeel van het marketingbeleid. Organisaties die al even bestaan kunnen net zo goed de vruchten van nieuwe media plukken. Dat zal wel effort betekenen en actie vragen. De effort ben je zelf, de stappen staan in dit boek!

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek