Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De laatste traan van de goden HARDCOVER

Auteur

Shima Aslzairchi

Uitvoering
Hardcover
Prijs
27 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Laat je fantasie even de overhand nemen en treed binnen in een raadselachtige wereld. Een mysterieus verhaal dat is afgeleid van het Zoroastrisme, een oud Perzisch geloof. Een boek dat geschiedenis, spiritualiteit en wetenschap tot één geheel samenbalt. Met meerdere personages, die allemaal een eigen verhaal hebben. Wanneer deze verschillende verhaallijnen samenkomen in een explosie van spanning, ontrolt zich een meeslepend en sprookjesachtig plot. De mysterieuze puzzel is compleet als de hoofdpersonen aanwijzingen krijgen hoe zij uiteindelijk de mensheid kunnen redden.

Over de auteur

Shima Aslzairchi werd in 1989 geboren in Teheran, maar groeide op in Nederland. Zij heeft er altijd van gehouden om creatief bezig te zijn. Al op jonge leeftijd gaf zij blijk van een grote kunstzinnige aanleg. Als kind maakte zij veel tekeningen en verzon daar verhaaltjes bij. Het tekenen is niet langer een grote passie, maar het schrijven des te meer. Uiteindelijk hebben alle verschillende ervaringen  met haar creativiteit geresulteerd in dit boek.

Productinformatie

ISBN
9789402234664 / 978-94-022-3466-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-04-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
306
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Regendruppels van de storm in de nacht sijpelden langs het raam. Met een vreemd, gespannen gevoel ontwaakte Manuel om zich voor te bereiden op de grootste uitdaging in zijn leven. Nadat hij naar de wc was geweest, liep hij naar beneden om een glas melk te pakken. Terwijl hij de deur van zijn koelkast opende, drong het tot hem door dat hij in een plas water stond. En toen hij ook nog zag dat de verlichting in de koelkast het niet deed, besefte hij dat de stroom weer eens was uitgevallen. 
Kwaad gooide Manuel de koelkast weer dicht. Ik ben waarschijnlijk de ongelukkigste man in Nederland, dacht hij sip. De stoppen waren voor de zoveelste keer doorgeslagen. Hij ging naar de meterkast om weer voor stroom te zorgen, maar al het vlees in de vriezer kon hij waarschijnlijk weggooien. Dat komt later wel, dacht hij, nu gaat er iets anders voor. 
Nadat hij zich had gedoucht, geschoren en aangekleed, ging Manuel op weg naar zijn werk. Met een knagend en negatief gevoel stond hij stil bij het verkeerslicht. Het rode licht stond voor ‘stop’. Manuel wilde dat hij een verkeerslicht in zijn hand had, om af en toe ‘stop’ te kunnen zeggen. ‘Jullie gaan te ver allemaal!’ 
De mensen hebben geen idee wat ze Manuel aandoen. Hij raakt steeds meer gefrustreerd. Hij is belazerd door heel veel mensen, geestelijk mishandeld in het verleden en getreiterd op zijn werk. Zijn moeder en vader zijn jaren geleden al verongelukt en hij heeft alleen nog een broertje, op wie hij ongelofelijk jaloers is.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek