Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Stuitermam
Ervaringen van een moeder in een ADHD gezin HARDCOVER

Auteur

Janet Klein

Uitvoering
Hardcover
Genre
Strips
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wil je gedragsproblemen eens vanuit een andere invalshoek zien? Dan zit je met dit boek goed. Geen zware kost, maar humor en herkenning. In dit boek laat een echtgenote en moeder aan de hand van eigen ervaringen zien hoe het is om met vier ADHD-ers in één huis te leven. Dit is vastgelegd in strips en toegelicht met korte anekdotes. Ze laat de leuke en minder leuke kanten zien van ADHD. Ze neemt zichzelf en haar reacties op de hak. Ze tovert een glimlach op je gezicht en roept een gevoel van herkenning op. 

Over de auteur

Janet Klein woont en werkt in Utrecht. Ze is getrouwd met Peter en samen hebben ze drie kinderen. Zowel Peter als de kinderen hebben ADHD. 
In hun leven van alledag maken ze heel wat mee met elkaar. Om haar ervaringen een plek te geven, is Janet gaan tekenen. Deze tekeningen zorgen ervoor dat ze blijft relativeren en blijft genieten van elke dag. Ook zorgen de tekeningen voor veel herkenning en gespreksstof. 

Productinformatie

ISBN
9789402234701 / 978-94-022-3470-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-04-2017
Taal
Nederlands

Genre
Strips

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
30
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

We waren op vakantie op Terschelling en fietsten die week zo'n beetje het hele eiland rond. Tijdens één van die ritjes nam Madelief een foto van mij. 
Toen ik later de foto bekeek, zag ik een zonverbrand, ontspannen gezicht. Achter mij was een enorme berg rotzooi te zien! 
"Leuke foto, maar wel een rommeltje op de achtergrond", zei ik. Waarop Ruben hem inkopte:  "The story of your life mam".

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek