Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het boek van Bôr II
van Hybimn tot Doron

Auteur

Tinne De Busser

Uitvoering
Paperback
Prijs
24 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

De avonturen van Ninniel en Mendes in het elfenbos gaan verder. Verliefd zijn of worden, zoeken naar hun eigen ik, maar ook pijn en verdriet kruisen hun pad. In dat alles kunnen ze terugvallen op hun kennis van het Boek van Bôr, maar ook op elkaar. De elfenwereld wordt groter dan Lenben alleen en ze bereiden een ongezien avontuur voor. Ga mee op weg doorheen Hybimn en Doron en pik een graantje mee van hun unieke manier van leven. Benieuwd naar hun avontuur, naar zee-elfen of hoe een elfenhuwelijk voltrokken wordt? Het Boek van Bôr onthuld alle geheimen en leert ons zorgzaam in het leven te staan.

Over de auteur

Tinne De Busser woont met haar man en twee kinderen in Olen. Een jaar geleden combineerde ze haar interesse in communicatievaardigheden en gave om te fantaseren in haar eerste boek, Lenben. Vandaag ligt het vervolg van Het Boek van Bôr voor u klaar. Laat je opnieuw onderdompelen in de zeemzoete elfenwereld waar zorgzaamheid en communicatie centraal staat.

Productinformatie

ISBN
9789402235616 / 978-94-022-3561-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-04-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
348
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het feest is een groot succes. Ninniel becommentarieert de vliegwedstrijden als een echte professional en ze gaat er helemaal in op wanneer de oudste groep haar hindernissenparcours aflegt. Faber ziet dat Ninniel met volle teugen geniet. Hij zorgt ervoor dat tussen haar commentaar het plein overspoeld wordt met opgewekte muziek.
Naast de witte tent is er een kleine kermis waar Mendes en Oighen dolle pret hebben. Er staat een attractie waar het de bedoeling is om met een hamer zo hard mogelijk te kloppen op een ronde schijf. Door de impact van de slag schiet er vervolgens een reuze dennenappel omhoog. Op verschillende hoogten staat een markering die overeenkomt met de gewonnen prijs. De hoogste prijs kan je bekomen door de dennenappel tot boven te katapulteren waarbij hij een bel aantikt. Theodas, die zich graag meet aan andere elfen, daagde een jonge abultar uit. De jonge abultar deed zijn uiterste best en wist de dennenappel voorbij het tweede streepje te kloppen, waarmee hij een suikerspin won. Theodas haalde alles uit de kast en mepte de dennenappel een streepje hoger. Naast een geglazuurde appel leverde dat hem ook een egostreling op. Oighen zag het gebeuren toen hij toekwam op de kermis. Op het moment dat Theodas zich triomfantelijk omdraait naar het beetje publiek dat er was komen bij staan, kijkt hij recht in Oighens ogen. "Mag ik jou uitdagen, krachtpatser?", lacht Oighen. Theodas durft niet anders dan in te stemmen. Desalniettemin weet hij dat het moeilijk wordt om van Oighen te winnen. "Jij mag eerst", zegt Oighen terwijl hij naar de hamer gebaard. Mendes kent hem als geen ander. Ze gooit hem speels een blik toe waarmee ze wil zeggen dat wat minder zelfingenomenheid ook volstaat.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek