Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

The Island of the Five
Oorlog en Bloed

Auteur

Sidney van Oijen en Nienke Roefs

Uitvoering
Paperback
Reviews
1 reviews
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

The Island of the Five is een fantasyverhaal, dat geschikt is voor lezers die van spanning houden. Twee vijanden zijn gedoemd samen te werken om te overleven. Op het eiland zijn vijf clans al jaren in oorlog. Nadat de jonge Demon Lucifer en Leafa de Fairy elkaar ontmoeten op het slagveld, verandert hun hele wereld. Ze belanden plotseling aan de andere kant van het eiland. Hun reis naar huis is er echt een met veel actie en avontuur. Zal de sterke haat tussen hun families hun lot bepalen?

Over de auteur

Sidney van Oijen en Nienke Roefs zijn twee jonge schrijfsters, die met hun eerste boek The Island of the Five beginnen aan hun schrijfcarrières. Beide komen ze uit Noord-Limburg waar ze zijn opgegroeid. De meiden hebben al vroeg een passie voor het fantasygenre ontwikkeld.  Ook zijn ze geïnteresseerd in het schrijven van verhalen. Zo ontstond het idee voor The Island of the Five. De illustraties van Nienke zijn de rode draad in het verhaal.

Productinformatie

ISBN
9789402236798 / 978-94-022-3679-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-06-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
122
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Er klinkt weer een geluid. Het klinkt als een kreun. Lucifer kijkt om. Hij ziet niets, het is te donker. Hij sluit zijn ogen en concentreert zich op zijn gehoor. Hij hoort de rustige adem van Leafa dichtbij, hij hoort druppels, vallend van het stenen plafond. Niets anders.
‘Hoorde je dat?’, vraagt hij aan de Fairy.
‘Ja’, fluistert ze.
Ze moeten hier weg.
Lucifer loopt langzaam, zijn hand voelt de muur aan de rechterkant. Hij trekt zijn zwaard en beweegt langzaam. Hij hoort zijn hart sneller kloppen. De stank wordt sterker. Hij weet wat er in deze gang schuilt.
‘Leafa, ik weet wat het is’, zegt hij. ‘We moeten hier weg. Ze kunnen ons ruiken. Ren.’
Leafa doet wat er gevraagd wordt. Haar voetstappen galmen door de gang en het gekreun is weer te horen.
Lucifer volgt haar. Opeens voelt Lucifer een hand op zijn schouder. Het stinkt en hij slaat een kreet. Leafa stopt abrupt en draait zich om.
‘Lucifer?’, vraagt ze beangstigd. Ze krijgt geen antwoord. Ze hoort alleen een zacht gemompel.
Lucifer trekt een koude stinkende hand van zijn mond af en schreeuwt dat ze moet vluchten.
De Fairy luistert niet en gaat op het geluid af. Ze trekt haar zwaard en haalt uit richting het geluid. Ze hoort de schreeuw van de Demon en het geluid van een lichaam dat neervalt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Geschreven door Noldi op 02-07-2017
Geweldig verhaal , spannend. Echt een pageturner. Vernieuwend door het gebruik van de illustraties! Kijk uit naar het volgende boek!!