Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Johanna's Favorites
Kleurboek voor volwassenen

Auteur

Johanna Ans

Uitvoering
Paperback
Genre
Hobby
Reviews
5,0 / 5 (9 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Poezen zijn de favoriete dieren van Johanna Ans, die kom je dan ook in verschillende kleurplaten tegen, omgeven door bloemen of zittend op een tak met de blik op oneindig. Ook mandala’s en geometrische vormen, vind je terug in dit kleurboek voor volwassenen. De tekeningen zijn vrijwel allemaal uit de losse pols getekend. Er is veel variatie in de tekeningen, waardoor je de plaat die past bij de stemming van de dag beslist kunt vinden. Van grotere vlakken inkleuren, tot heel gedetailleerd werk, lekker ontspannen, of met het puntje van de tong uit je mond…

Over de auteur

Johanna Ans van den Broek is geboren in Deurne, Noord Brabant, aan het randje van de Groote Peel. Ze is 52 lentes jong, moeder van drie kinderen en oma van een geweldige kleinzoon, haar grote inspiratie. Zichzelf zien als tekenaar, vindt ze nog steeds moeilijk. Het tekenen is ondertussen een uit de hand gelopen hobby geworden. Zij is vooral ook een fanatiek inkleurder. Ze houdt een Facebookpagina bij onder de naam Johanna Ans My creative site. Ze haalt inspiratie uit de natuur, haar kleinzoon of een bijzondere woordspeling. Bezoek ook haar website: www.johannaans.nl!

Productinformatie

ISBN
9789402237344 / 978-94-022-3734-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-06-2017
Taal
Nederlands

Genre
Hobby

Uitvoering
Paperback
Pagina's
132
Formaat
A4
Illustraties
Nee

Inkijk

Het is de hand die kleurt, niet het materiaal!

Kleurplaat

Reviews (9)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Wendy Koedoot op 10-07-2017
Dit is een kleurboek getekend door de Brabantse Johanna Ans. De platen zijn gevarieerd, voor elk wat wils, zoals katten, mandala's, abstracte platen, grappige figuren. Alles gedrukt op enkelzijdige pagina's waardoor je met alle materialen in het boek kan kleuren.
door Margreet Koelewijn op 11-07-2017
Een mooi dik kleurboek. Enkelzijdig gedrukt dus doordrukken van materialen is geen probleem. Op fijn en wat dikker papier gedrukt dus alle materialen zijn goed te gebruiken. Zeer afwisselende tekeningen, voor elk wat wils. Ik beveel dit kleurboek zeker aan!
door Charlaine dingemans op 12-07-2017
Mooi dik boek met goed stevig papier. De platen zijn enkel zijdig gedrukt, dus je kunt met elk materiaal aan de slag. De platen in het boek zijn erg gevarieerd, dus er zit zeker voor iedereen wat bij. Dit kleurboek voor volwassenen is absoluut een aanrader.
door Ans op 13-07-2017
Ik kan niks anders zeggen, dan dat het een pracht van een boek is geworden, heerlijk stevig en spierwit papier, verheug me er op om aan de slag te gaan!
door Mimi Bezemer op 01-08-2017
Wauw, wat een mooi boek. Het voordeel is dat de platen enkelvoudig bedrukt zijn waardoor je meerdere materialen kan gebruiken. Dit omdat het papier waar het op gedrukt is zeer stevig en dik is. Waardoor je ook makkelijk met markers kan werken zonder dat het doordrukt. En tekeningen die in het boek zijn voor ieder wat wils en zeer gevarieerd. Ik kan zeggen... ik ben FAN en dit boek moet bij iedere kleurder zeker in de kast staan
door Petra op 11-12-2017
Wat een heerlijk kleurboek een aanrader! Geweldig papier dat zelfs geschikt is voor mijn aquarell potloden.. geweldige creatieve platen die je fantasie prikkelen
door Manuela op 12-12-2017
Inmiddels heb ik het boek al een poosje in huis. Wat een heerlijk boek is dit. Heel gevarieerd, wil je een even snel wat kleuren dan kan dat. En wil je lekker jezelf verliezen in een plaat en er wat langer mee bezig zijn dan zijn die er ook. één van de weinige boeken waarin ik al zoveel heb gekleurd. En ook niet te vergeten, het papier is echt super fijn! Een echte aanrader dus.
Geschreven door Heleen op 16-12-2017
Een prachtig kleurboek van goede kwaliteit met heel veel platen, dus je krijgt echt waar voor je geld. De platen zijn heel afwisselend zodat er voor elke stemming wel iets geschikts is. De katten zijn mijn favoriet! Het papier is heel fijn voor allerlei materialen.
door Amanda Velthuijzen op 22-12-2017
Prachtig boek met heel veel verschillende platen. Mooi dik papier en enkelzijdig bedrukt.
Ik ben er nog niet in begonnen, maar ik ga er zeker van genieten