Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Bloembollen Koningin

Auteur

Karin Tabacznik

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De bloembollenkoningin heeft een gekke gewoonte. Ze is dol op bloembollen. Maar door zoveel bloembollen te eten groeien er overal bloemen op haar lichaam. De mensen komen van over de hele wereld naar de koningin kijken die iedere dag op het bordes verschijnt. En ze willen ook proeven van de heerlijke bloembolgerechten.
De koningin gaat naar andere planeten. De koning, de prinsessen en de prinsen laat ze thuis en ook haar geliefde katten. Als dat maar goed gaat! Op het moment dat de koningin wortel gaat schieten komt er een ommekeer.

Over de auteur

Karin Tabacznik woont gedeeltelijk in Nederland en Griekenland. De natuur, de zon, de kleuren en de sfeer in Griekenland inspireren haar. Karin heeft gewerkt als docente kunstvakken in het middelbaar onderwijs. Schrijven vond ze altijd leuk. Zo schreef ze mee aan de CKV methode Palet en schreef ze een boek over dansexpressie. Aanleiding voor dit boek was de geboorte van haar eerste kleindochter, waarbij dit verhaal er ineens was.

Productinformatie

ISBN
9789402238204 / 978-94-022-3820-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Na een van haar laatste tochten had de koningin pijn onder haar voeten en werd ze een beetje rond. De dokter bekeek haar voeten en zag dat er een begin van wortelgroei te zien was. Vervolgens sprak de dokter: "Eh, om u de waarheid te zeggen, Koninklijke Hoogheid, uw lichaam krijgt de vorm van een ui en uw voeten schieten wortel… u bent wat u eet en u verandert langzaam in een bloembol."
"Oh jeetje," zei de koningin, die nogal ijdel was, "dan kan ik mijn pumps niet meer dragen. En een ui… een bloembol… neeeee, oh neee, zo wil ik er niet uit zien. O hemeltje nee!"

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek