Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Aan Tremyn, de godin van het reizen

Auteur

Ena Frissen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sinds de vorige Era, is de wereld verdeeld. Waar ooit harmonie heerste, worden landen nu gescheiden door zichtbare en onzichtbare muren. Alle delen van het rijk worden bedreigd. Er moet een oplossing komen voordat deze era, en daarmee misschien deze wereld, ten onder gaat. De gebroken banden moeten hersteld worden. Etta is een deel van de oplossing.

In dit eerste deel van De Achtste Era moet Etta haar familie achterlaten en op reis gaan. De reis voert haar weg van alles wat ze kent. Tijdens de reis leert ze over magie, over de rest van de wereld en over zichzelf.

Over de auteur

Ena Frissen heeft in haar hele leven maar één droom gehad; om als schrijfster bekend te staan. Het idee voor dit boek ontstond twaalf jaar geleden. Sinds die tijd is het uitgegroeid van één enkele pagina tot een fantasyboek met een eigen wereld en een eigen stijl, geïnspireerd door het Limburgse landschap en bekende, en minder bekende, mythen, sagen en sprookjes.

Productinformatie

ISBN
9789402239027 / 978-94-022-3902-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-09-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
228
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Voorzichtig keek ik naar de man tegenover ons, aan de andere kant van de tafel. Hij keek nog altijd geconcentreerd naar ons maar ik wilde niet dat het te veel opviel dat ik naar hem keek. Bijna alles aan de man was donker. De vele lagen kleding die hij droeg waren zwart of donker blauw. Zijn haar was zwart en zijn huid zongebruind. Er waren maar twee kenmerken licht aan hem: zijn ogen waren een kleur die het midden hield tussen blauw en grijs, en hij had een litteken dat door zijn linker-wenkbrauw liep. Ik schrok toen hij begon te praten. Zelfs zijn stem was donker en beangstigend. Ik keek naar Brenden. Zijn vrije hand lag op de tafel en hij leunde voorover om naar de man te luisteren. Ik vroeg me af of ik de man kon vertrouwen maar zolang Brenden kalm was, had ik het gevoel dat de situatie onder controle was. Ik wist dat ik Brenden kon vertrouwen. Langzaam werd mijn zicht weer helemaal scherp en kon ik alles verstaan wat de twee zeiden. Het leek de man op te vallen. Hij maakte een vaag gebaar met zijn handen, leunde achterover in zijn stoel en, met een lichte zucht, begon hij te praten. Hij had een accent, dat had ik nog nooit eerder gehoord.
"Een van jullie moet met mij meekomen," zei de donkere man. De opmerking leek uit het niets te komen maar ik wist dat een groot deel van het gesprek gemist had dus ik verborg mijn verbazing zo goed mogelijk. "Mijn naam is Condan. Ik ben een magiër en beschermer van..." hij aarzelde even en keek weer naar ons, een voor een, "een beschermer. Van een van jullie."
"Waarom moesten we allebei komen?" vroeg Brenden "Als maar een van ons met jou mee moet."
"Ik had niet verwacht dat er een tweeling zou zijn."

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Geert Postuma op 29-10-2017
Heerlijke fantasy, ik heb genoten van het begin tot het eind.
Ik verheug me al op deel twee.
door Marion Hermans op 12-10-2017
Heb het boek in een keer uitgelezen. Heerlijk boek, makkelijk te lezen en ben zeer benieuwd naar het vervolg.