Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Wolvenjacht

Auteur

Jari Vanstechelman

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heb je het ooit meegemaakt: een dag waarop heel je leven verandert? Voor Lucas en zijn vrienden Jasper en Kathy is dit gebeurd. Zij krijgen te horen dat in Oostende bloeddorstige wezens leven die zich aan het klaarmaken zijn voor een oorlog waardoor ze de straten van de stad onveilig zullen maken. Lucas zal samen met zijn vrienden het dreigende gevaar moeten stoppen voordat de strijd echt begint. Fictie en non-fictie lagen zelden zo dicht bij elkaar. Lucas, Jasper en Kathy gaan een bloedstollend avontuur tegemoet om hun thuis te beschermen.

Over de auteur

Jari Vanstechelman is geboren in 1999 en was tot de eerste klas van de middelbare school nooit een lezer, laat staan een schrijver. Maar vanaf dat leerjaar is hij van boeken gaan houden en zo heeft hij ook de smaak te pakken gekregen om te gaan schrijven. Al snel besloot hij dat zijn boek niet een gewone roman zou worden en dus creëerde hij een verhaal waar de echte wereld en fantasie heel dicht bij elkaar liggen.

Productinformatie

ISBN
9789402239218 / 978-94-022-3921-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-09-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
110
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

In de gietende regen vertrekt de bus voor de twee aanstormende jongeren. ‘Shit!’, roept Lucas waarbij de mensen rondom hem eens vreemd omkijken.
‘Maakt niet uit, kom dan stappen we naar huis toe. Tenslotte is het niet ver.’
‘Nee, maar ik heb niet echt zin om doorweekt thuis te komen en het gezaag van mijn ouders te moeten aanhoren dat de gang weer helemaal vuil is.’
‘Kom je nog of ga je daar blijven staan?’, roept Jasper die al een eindje doorgestapt is.
Ze lopen beiden de Torhoutsesteenweg af, de blonde haren van Jasper kleven tegen zijn gezicht terwijl Lucas met zijn bruine korte haren daar geen probleem mee heeft. Even verder slaan ze dan een zijstraat in. Als beide jongens halverwege zijn gaan alle lampen uit en wordt het pikdonker in de straat. Een koude windvlaag passeert hen waardoor Lucas een huivering krijgt en al zijn haren recht komen te staan. Nog geen minuut later schieten de lampen terug aan.
‘Over vreemde dingen gesproken, wat was dat?’
‘Geen idee maar laten we snel naar huis doorstappen.’ In de verte is het huis van Lucas te zien. Een wat verouderd rijhuis dat niet de grootste van zijn soort is. Hoewel ze op elkaar gedrukt leven met z’n drietjes heeft niemand echt veel last van elkaar. Enkele huizen verder woont Jasper in een zelfde rijhuis als Lucas, enkel is deze helemaal wit geverfd. Bij Lucas’ huis aangekomen spreken de jongens af om morgenochtend om halfacht aan de bushalte te staan, dan gaat Lucas naar binnen. In de gang staat zijn moeder met gefronste wenkbrauwen naar de doorweekte jongen te kijken.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Katrien Dumarey op 01-11-2017
Heerlijk vlot lezend en super spannend boek! Laat het vervolg erop maar komen! Ik ben fan