Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gaea
Het huis Geneviënne

Auteur

Heidy Feith

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als Illivia Adamina ontdekt dat haar nachtmerrie werkelijkheid is, gaat ze op zoek naar de schaduwboeken van haar moeder. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze vier mysterieuze werelden. Deze werelden staan in verband met de Aarde, die na het overlijden van haar moeder dreigt te vergaan. Vulkanen staan op springen, tornado’s verwoesten alles wat op hun pad komt. Als in een stroomversnelling ontdekt ze wat moeder Adamina jarenlang voor haar verborgen gehouden heeft. Door nieuwsgierigheid, angst en verdriet laat zij zich leiden door de mysterieuze werelden op zoek naar de geheimen van haar moeder en ontdekt ze wie zij werkelijk is.

Over de auteur

Heidy Feith werd 18-01-1977 in Warnsveld geboren. Als kind speelde ze veel buiten en ging ze graag naar de kinderboerderij of het bos. Al jong schreef ze haar avonturen op in een dagboek. Naast haar werk in de zorg heeft ze vele hobby’s waaronder lezen en het schrijven van fantasieverhalen. Het was haar droom een eigen boek in de bibliotheek te zien liggen tussen alle grote schrijvers. Na de geboorten van haar twee kinderen schreef ze vaak fantasie verhalen waar dit boek uit is ontstaan.

Productinformatie

ISBN
9789402239720 / 978-94-022-3972-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-10-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
268
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Illivia probeert zich los te wurmen maar hij is te sterk. ‘Laat me los!’ schreeuwt Illivia, maar de man lacht alleen maar naar haar. Illivia voelt haar hart tekeer gaan en haar buik vult zich met een warm gevoel en ze schreeuwt ‘Volo Torquent’. Ze beginnen te draaien, de gevleugelde man wordt duizelig en samen storten ze neer op de hete rotsen. De man ligt doodstil. Zijn lichaam brak de val van Illivia, ze komt er met een kapotte broek en wat schaafplekken nog goed vanaf.
Snel rent ze in de richting waar ze dacht vandaan te komen. Haar knieën doen zeer, maar ze weet niet hoe hard ze weg moet komen voor die bullebak weer bijkomt. Ze springt over een brede scheur in de aardkorst. Onder zich ziet ze de lava borrelen, ze huivert en zoekt in paniek naar de deur. ‘Had nou naar je gevoel geluisterd, Illivia’, bekt ze tegen zichzelf terwijl ze van links naar rechts rent. In de verte hoort ze gebrul en ze zet het nog harder op een lopen. Iets komt haar kant op en ze doet het bijna in haar broek van angst. ‘Waar is die deur’, fluistert ze hijgend, ‘waar is hij?’
In haar gedachten probeert ze zich de deur voor de geest te halen. Het gebrul komt steeds dichterbij. Illivia kan niet meer, uitgeput valt ze op de grond terwijl ze de deur probeert te visualiseren in de hoop een aanknopingspunt te vinden. Haastig staat ze weer op, uit het niets ziet ze door de rookwolken heen een deur verschijnen. Achter haar hoort ze gegrom en boven haar gelach. Illivia weet dat het andere wezens waren dan de gevleugelde man die haar net te pakken had. Het klinkt anders.
Het gebrul wordt oorverdovend. Zo snel als ze kan, sprint ze naar de deur. 

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek