Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verloren tussen twee werelden: Het einde van morgen

Auteur

Oscar Terryn

Uitvoering
Paperback
Reviews
☆ ☆ 2,5 / 5 (2 reviews )
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het is de avond voor Zenno’s achttiende verjaardag, een belangrijke avond voor elke Xanoor. Zenno is opgetogen wanneer dit goed verloopt, maar de sfeer slaat al gauw om wanneer er een paar dagen later een aanval plaatsvindt elders in Xanorië. Dit betekent de terugkeer van een oud Xanoors kwaad. Halsoverkop wordt Zenno samen met dertien anderen naar de Aarde gestuurd in een zoektocht naar de Aracheti, de stichters die het kwaad als enige kunnen stoppen. Samen met Rayan Pyro, trekt Zenno er als buitenaards wezen op uit in een spannend fantasy-avontuur op een planeet die hem totaal onbekend is.

Over de auteur

Oscar Terryn is afkomstig uit Antwerpen en heeft al zijn hele leven een passie voor schrijven. Al van jongs af aan kruipt hij achter zijn bureau met de bedoeling om iets op papier te zetten. Doorheen de jaren kregen zijn schrijfsels steeds meer een vaste vorm tot hij uiteindelijk zijn eerste boek afmaakte. Het ontstaansproces van 'Verloren Tussen Twee Werelden: Het Einde Van Morgen' heeft lang geduurd, tot het uiteindelijk is geworden wat het vandaag is.

Productinformatie

ISBN
9789402239898 / 978-94-022-3989-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-10-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
300
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

In shock keek Zenno naar het bericht dat Emilyn hem gestuurd had. Een traan liep over zijn wang. Rayan keek hem aan vanaf de andere kant van hun hotelkamer. Zenno verkreukelde het papier waarop de boodschap van Emilyn stond.
"Wat is er gebeurd?", vroeg Rayan.
In plaats van te antwoorden gooide Zenno de prop papier naar Rayan. Voorzichtig streek die het papier weer glad om het vervolgens te lezen. Tijdens het lezen schoten zijn wenkbrauwen omhoog en kreeg hij een bezorgde uitdrukking op zijn gezicht.
"Dat is niet echt goed nieuws", zei Rayan bedachtzaam.
Zenno snoof op de dat-is-zacht-uitgedruktmanier en ging radeloos op zijn bed zitten. Zijn hoofd hield hij in zijn handen, zijn schouders waren ingezakt.
"Ik weet zeker dat alles goed komt met je vriend", probeerde Rayan hem gerust te stellen.
"Dat weet je niet", wierp Zenno tegen.
"In het bericht staat er toch dat de genezers zeggen dat alles goed komt."
"Genezers kunnen het mis hebben."
"Hoe bedoel je?"
Zenno zweeg en draaide zich op zijn zij.
"Je vriendin zegt ook dat de wonde minder erg is dan verwacht en ze waren er rap bij. Het komt wel goed met hem", zei Rayan weer.
"Dan nog blijft er het nieuws over de Tenebrae", zei Zenno.
"Dat… is inderdaad een probleem", zei Rayan op een trage toon terwijl hij diep in gedachten leek te zijn.

Reviews

☆ ☆

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

☆ ☆ ☆ ☆ door bootyeater69 op 04-11-2017
Fantastisch boek! Je hebt je debuut zeker niet gemist!! ik zat bijna het hele boek lang op het puntje van mijn stoel (rijstzak) dat ik het werk in amper een uur heb uitgelezen. Met creatieve zinsconstructie slaagde je erin om een mooie spanningsboog op te bouwen met af en toe een humoristische toets. Het is natuurlijk nog niet volmaakt, maar het communistisch manifesto had bij nader inzien ook enkele imperfecties die het uniek maakte. Jou creatieve geest hoort bij de groten. Wat ik las is beter als het eerste boek van andere lettervirtuozen. Het heeft me zo psychologisch beïnvloed, dat ik de hele nacht weende. Het boek vertoont een gelaagdheid: het verhaal kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Dit is een gave die je moet koesteren.

Ik verwacht in de toekomst nog veel van je, een nobelprijs moet zeker lukken(: (: (:
Hoogachtend, bootyeater69 alias brazzerboi420
door Milan op 13-07-2018
Goede verhaallijn.